Saç Bakım Yüzüme hangi renk saç gider? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Yapay Zekaya Sor Değişiklik yapmak istiyorum Güncellemeler+1 yıl Ben ombre düşünüyordum rengimi açar diye Yüzüme hangi renk saç gider? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Şimdiki renk çok güzel ama illa değişiklik istiyosan ombre veya platin olabilir kaliteli bi yerde yaptır bazı yerler yaratığa çeviriyo 0 0 Yorumla
Nemix Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 😱😱 1. Fotoda yüzüne nur ışığı vurmuş Bu ne güzellik kamera dayanamış 😂Şaka bi yana sarı yakışabilirAma şimdiki saç renginde güzel 0 0 Yorumla
bahtsızromeo Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kesinlikle koyu kızıl ya da platin sarısı olması güzel olur 0 0 Yorumla
Redww Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Bu güzel değiştirme istiyorsan kızıl kahve gibi olabilir 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 455 cevap paylaştı. Bence bu siyah gidiyor siyah saç ile çok daha tatlı güzelsin 😍💕 Maşallah 🤭 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Kesinlikle ombre yaptırmalısın, belki kumral tonlar da gidebilir yüzüne. 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Te böyle güzel işte. Daha uzat ve hacmini arttır mis gibi 0 0 Yorumla
PastiLL Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl herkes kızıl, bakır falan demişte sarı da gider sana 0 0 Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kızıl kestane gibi olabilir kaşlı gözlüğün taşısın her rengi tenin müsait 0 0 Yorumla
tasknnydn Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl şu an ki sac rengin hoşmuş ama kızıl turuncu tonu gider 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Komple sarı yakışmaz ama uçlarına sarı renk yani ombre yüzüne gider 0 0 Yorumla
Sefine-iBelagat Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl adını feriha koydum oyuncusu gibisin euhfıhkfje 1 1 Yorumla Sefine-iBelagat +1 yıl sana her renk yakışır Yorumla
Elsa56656 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Gitmez sana renk menk 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Nedenmiş Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Saç rengin güzel sadece biraz föne ihtiyacı var 0 0 Yorumla
Fukibaba Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Ciddi diyorum tiktoktaki kiza benziyorsun 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Siyah güzel, değiştirmek istiyorsan kızıl dene 0 0 Yorumla
yalnızbey06 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Değişikliğe gerek yok illede yapacam diyosan kızıl 0 0 Yorumla
Papillon_Papillon Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Çok güzelmişsin. begendigin her renk gider 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu maymun tipliyi bile begenen erkekler var 1 3 Yorumla evindeyim +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 onlar dişi orangutanı bile begenıyor bu s ikik tilkiyi beğenmişler çok mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Bu hakaretleri hakedicek naptım acaba ya dxnnnmxx Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl sıyah gayet ıyı duruyor bence degıstırme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Şimdiki renk çok güzel ama illa değişiklik istiyosan ombre veya platin olabilir kaliteli bi yerde yaptır bazı yerler yaratığa çeviriyo
😱😱 1. Fotoda yüzüne nur ışığı vurmuş
Bu ne güzellik kamera dayanamış
😂
Şaka bi yana sarı yakışabilir
Ama şimdiki saç renginde güzel
Kesinlikle koyu kızıl ya da platin sarısı olması güzel olur
Bu güzel değiştirme istiyorsan kızıl kahve gibi olabilir
Bence bu siyah gidiyor siyah saç ile çok daha tatlı güzelsin 😍💕 Maşallah 🤭
Kesinlikle ombre yaptırmalısın, belki kumral tonlar da gidebilir yüzüne.
Te böyle güzel işte. Daha uzat ve hacmini arttır mis gibi
herkes kızıl, bakır falan demişte sarı da gider sana
Kızıl kestane gibi olabilir kaşlı gözlüğün taşısın her rengi tenin müsait
şu an ki sac rengin hoşmuş ama kızıl turuncu tonu gider
Komple sarı yakışmaz ama uçlarına sarı renk yani ombre yüzüne gider
Doğal halin güzel işte. Koyu siyaha yakın bir mavi nasıl olur.
Açık renk olabilir ya bakirimsi bisey açık ama
adını feriha koydum oyuncusu gibisin euhfıhkfje
sana her renk yakışır
Gitmez sana renk menk
Nedenmiş
Siyahtan başkasını deneme bile
Siyah daha makbul duruyor
Işıltı atılabilir aralara
Kesinlikle kömür siyahı
Kumral veya kızıl tonları
Saç rengin güzel sadece biraz föne ihtiyacı var
Ciddi diyorum tiktoktaki kiza benziyorsun
Kestane rengi olabilir.
Siyah güzel, değiştirmek istiyorsan kızıl dene
Değişikliğe gerek yok illede yapacam diyosan kızıl
Çok güzelmişsin. begendigin her renk gider
Bence saçların gayet güzel
Kızıl çok güzel durur
Bence şu an en güzeli
Kızıl ve kısa saç güzel gider, mathilda gibi olursun 😊
Koyu kestane seni bi tik acar bence
Gece mavisi fena olurdu
Kırmızı gidebilir emin değilim ama
Bu maymun tipliyi bile begenen erkekler var
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 onlar dişi orangutanı bile begenıyor bu s ikik tilkiyi beğenmişler çok mu
Aynen
Bu hakaretleri hakedicek naptım acaba ya dxnnnmxx
Yüzünden şer akıyor
Koyu renkler. Mevcut renk iyi
Ateş kızılı olursa sana asla doyum olmaz
sıyah gayet ıyı duruyor bence degıstırme
Kızıl.
Siyah
Sarı
Açık kahve tonları
Acik kahve
Bu çok güzel bence