Saçları doğal sabun ile yıkamak, daha mı az saç döker? Şampuan ile yolladığım zaman saçlarım daha fazla dökülüyor?
Önerebileceğiniz doğal defne veya bıttim sabunu var mı? Nereden bulabilirim?
Veya zararsız şampuan tavsiyeniz var mı?
Saçları doğal sabun ile yıkamak, daha mı az saç döker? Şampuan ile yolladığım zaman saçlarım daha fazla dökülüyor?
Önerebileceğiniz doğal defne veya bıttim sabunu var mı? Nereden bulabilirim?
Veya zararsız şampuan tavsiyeniz var mı?
Ben şampuanı bırakalı yaklaşık 10 yıl oldu. T. C Vakıflar'in zeytinyağlı sabunları dan kullanıyorum. Tabi amaç dökülmeyi durdurmak değil, cildime kimyasal şampuanları sürmemek. Yani sağlık için.
Dökülmeye karşı uzman hekimlerin minoxil denilen bir ilacı reçete ettiklerini duymuştum.
Saçlara sabun kullanılmaz. Kurutur saç derisini ve kepek yapar. Hint, badem, zeytin, argan yaglarını alıp saçlarına komple sürüp bakım yapmamız lazım. Haftada 2 kere. Haftada 1 kerede saç maskesi yapmalıyız. Şampuan olarak ucuz ürünlerden kaçının. Beslenmeye özen gösterin. Stress, sinirden uzak durun.
Saçı bilmem ama bıttım sabununun cilde aşırı faydası var. İki haftadır Her sabah yüzümü bıttım sabunuyla yıkadım. Sivilcelerimi yok etti lekeler yok oldu parlak bir görünüm verdi. Ve yüzüm şu an pürüzsüz
Vitamin eksikliginizi giderin bemce demir b12 filan
Cevap
2Cevap
Benim de dökülüyor. Tıraş ettim hala dökülüyor ama kalın oldu saçlarım. Dökülmeye çare bulamadım.
Tıraş nasıl ettiniz?
Tıraş makinesiyle abim yaptı. Şimdi uzadı ama yine de dökülüyor. Çok inceydi. Uzundu saçlarım yüzerken falan da yıpranmışdı.
Saçlarınız gürleşsin diye mi tıraş ettiniz?
Evet gürleşsin diye. Daha kalın ve sağlıklı saçlar çıksın diye
Dökülmeye şampuan veya sabunun zerre etkisi yok. Vitamin almalısın bir nebze işe yarıyor..
Bn kullandm bittim sabunu saçım icn bı halta yaramadı bı de hakikiydi saçlarımı ağaç gbi yaptı zor düzelttim eski haline getirmek icn
Önlese okadar rekek neden kel kalsin? sampuandan ucuza satiliyor.
Natur way sarimsakli şampuan dene ve siveno serum ikiside bitkisel
Bittim yok bilmem ne sabunu... Yalan dolan bunlar para tuzağı bunlar
Sülfatsız şanpuan kullan
Sabun saçlarının kurumasına sebep olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?