Bir miktar limon suyu ile karıştırılan Hindistan cevizi yağı, saç beyazlamasına karşı oldukça etkilidir. Bu karışım ile saçlarınızın erken yaşta beyazlamasını önleyebilirsiniz. Aynı zamanda bu kür sayesinde saçlarınızın daha parlak olmasını sağlayabilirsiniz.
Badem yağı ve alma suyu ile hazırladığınız kürü 15 dakika boyunca saç derinize masaj yaparak uyguladıktan sonra yıkayınız. Karışımı hazırlarken eşit ölçü kullanmanızı öneririz.
Stresi azaltabilirsiniz stres ve uykusuzluk da saçlara zarar verebilir. saç kremi ve şampuanınızı değiştirmeyi de düşünebilirsiniz.
Çoğalır, beyazlamanın nedeni saç derisinin altında bulunan saça rengini veren pigmentlerin ölmesi. O teli kopartsan da birkaç seneye diğerlerinin de beyazladığını göreceksin, beyazlama başladıktan sonra geriye dönüşü olmaz
Ben 40 yaşındayım bir iki senedir iki üç tel var gıcık oluyorum. Seni düşünemiyorum haklısın ama bir çözümü var mı emin değilim. Boyalı bir saçım da hiç yok, demekki insanlar bu yüzden boyuyormus saçlarını demeye başladım ama şu an bir müdahale ettiğim yok
Beyaz için çoğalmaması için koparma diyebilirim bir de genetik de olabilir. Stres etki edebilir herkese artık olan şeyler. Dökülme çoksa en iyi çözüm kesinlikle PRP ve mezoterapi
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Son söylediğin şeyler tam olarak ne oluyor? PRP? mezoterapi?
Beyaz saçı koparmamak olayi safsatadan ibarettir. Koparsan da koparmasan da ayni oranda artacak.. dokulme. varsa boyama sakin mahfeder sacini.. bioxin forte kirmizi olan sampuan dokulmeyi engelliyor biraz