Merak ediyorum hangi başka sebep erkekleri bu kadar üzebilir?

Merak ediyorum hangi başka sebep erkekleri bu kadar üzebilir?
Selamlar,
Yalnızlık acısı tüm acılardan kötü benim için yani hiç sevilmemiş olmak. veya bir kez bile mutlu olduğunu hissetmemek diyebilirim. ya da insanın birden sağlığını kaybetmesi diyebilirim. yani kısaca değer verdiğimiz olmazsa olmaz şeylerin birden azalması gibi acılar. tabi ki bunları örnek olarak söyledim. herkesi üzen şeyler farklıdır benim için.
Örnekleri çoğaltmak mümkün. Absürt kaça bilir ama umarım alakasız cinsel görüş olarak kaldırmazsın fakat gerçek 🙄
Ereksiyon problemi yaşamak, hiç kimse tarafından sevilmeyeceği gerçeğine inanmak. Ölümü ona tercih eder.
Cevap
9Cevap
Selam gadası 🙃
Buna eş değer çok şey diyebilirim. Ama en önemlisi sakal seven erkeklerin sakallarında dökülmelerin meydana gelmesidir
Dişlerinin dökülmesi olabilir yadaaa eskiden çok dikkat çeken iltifatlar alan biriyken tam tersi davranışlar görmeye başlamaj
Kadının boyun kısmının yaşlanması. Unutmayın bir kadını en yaşlı gösteren şey boyundur. En erken boyun çöker.
Tuttuğu takımın şampiyon olmaması
Yeni aldığı kıyafetin kirlenmesi
Ben üzülüyorum ya bu yüzden pantolon yakmış birisiyim ben 😂
Şaka değil ilk defa geçen sene beyaz pantolon aldım. Ama nasıl yakıştı var ya yeşil ile beyaz çok iyi uyumlu oluyormuş. Neyse sadece yarım saat dışarda durdum ve nerden geldiğini anlamadım siyahımsı lekeler toz vs acayip sinir oldum çöp kutusunda yaktım pantolonu 😃
O gün zaten bir sinir bozukluğum vardı da çaktırma 😂😂
Yoo üzmüyor beni umrumda değil. Zamanında yeterince üzülen biri daha üzülmez
Ettirdiği sacin çıkmaması daha büyük travma
Sevdiklerinin sırt çevirmesi 🤷🏻
Doğru gibi görünen şeylerin yalan çıkması
Dökülen saçın çıkmaması 😅
Golsüz biten maçlar
Sakallarının beyazlaması olabilir
Geçim sıkıntısı
Hayal kırıklıkları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?