Arkadaşlar bu nedir ya kel mi kalcam daha 20 yaşındayım. Babam amcamlar dayım hiçbiri kel değil bu neden böyle 😢😢
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Arkadaşlar bu nedir ya kel mi kalcam daha 20 yaşındayım. Babam amcamlar dayım hiçbiri kel değil bu neden böyle 😢😢
Selam gadası 🙃
Hayır herhangi bir sorun yaşamıyorsun. Çünkü saçların oldukça güzel görünüyor. Demir açısından zengin gıdalar tüketmeye dikkat etmeliyiz. Fıstık, pekmez, keten tohumu, mercimek, patates, kırmızı et, tavuk eti ve deniz ürünleri demir açısından zengin besinlerdir. Bu sayede saçlarımız daha gür ve güçlü olacaktır.
Teşekkürler ama orası neden öyle açıklık değil mi?
O şekilde olması normal
Teşekkürler
Cevap
1Cevap
3 e vurdurmak işe yarar kafan hava alır saçın toparlar.
Uzun zamandır 3e vurmuyordum yılbaşından sonra vurucam.
Güzel diyorsunda ağa 3 numara falan bana hiç yakışmıyor ya.
Senin kafanda da böyle bir şey var mı?
Bende de seyrelmeler var, saç uzatınca belli olmuyor, normal duruyor, ama kısayken seyrek duruyor. Bende gidip 1'e vurdurdum. Vurdurunca yakıştı mı yakışmadı bilmiyorum ama beğenen de oldu, beğenmeyen de. Kepek tamamen kesildi, dökülmem azaldı hatta sonraları alıştım artık uzun saç sevmiyorum. Hep 1-3 numara. Bildiğim etkili yöntem bu. İlk başta garipsersin belki ama sonra da uzatmak istemezsin. Dökülmeye iyi geliyor saçın hava alır.
bir dr görün içinde şüphe kalmasın ama dönerde olanilir o
Amadan sonrasını anlamadım
saçta döner kısımlar olur ya hani
Anladım teşekkürler
rica ederim
Mevsimsel dökülme yaşıyor olabilirsin
Bilmiyorum, iş yerinden bir arkadaş dedi fotoğraf cektirdim eve gelincede kendim çektim moralim bozuldu, kel kalmam dimi, çünkü ailede kimse kel değil bende kalmam inşaAllah :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?