Saç Bakım Örgülü saçla uyuyabilir misiniz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben kesinlikle saçımda örgü varken uyuyamıyorum rahatsız ediyor. Var mı benim gibi olan?. Örgülü saçla uyuyabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Örgülü yapmadım hiç bir zaman saçımı ama uzun saçla uyumak bence fark etmezdi 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ama hep kısa nasıl yapacaksın :)
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Ben de başım gün boyu kapalı olduğu için arkada gevşek bir örgü yapar öyle uyurum çünkü toplayınca başım ağrıyor 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de örgüyle yatamıyorum onun varlığını hissediyorum sanki rahat olmuyor kafam Yorumla Gercegimsanri +1 yıl Hımm doğrudur, Benim saçlarım çok uzun olduğu için çok dolanıyor o yüzden örgü kullanıyorum uyuyunca Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Alışıkmışsın sen artık Yorumla Gercegimsanri +1 yıl Evet hıhı😊 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Uyunmaz bence. Saçın sağlığı için hem açarak yatmak lazım 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yok ya Benim saçlarım hep kel 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kel değilsin ki normal erkek saçı Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Mervan4747 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sen de saçını aç uyu 😄😄 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Öyle yapıyorum zaten Yorumla Mervan4747 +1 yıl Bu şey gibi oldu yaa, adamın teki çay içince kaşık burnuna, gözüne batıyor doktora gitmiş doktor da kaşığı "çıkar sen de" demiş 😂 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Uyuyorum evet 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Sıkı örgüde bile uyuyabiliyor musun? Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayır sıkı örgü yapmam zaten Yorumla
yaren2344 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Saçım açıkken uyuyamam bi tek 😃 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Benim tam tersim Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Uyunur herhalde. Zor olmasa gerek. 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben yatamıyorum cins miyim neyim 🤣 Yorumla Necro12345 +1 yıl Ya herkes bir değil Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Haklısin diyeceğim necrocum Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Topuzla bile uyurum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O başka tepedeyse ben de uyurum Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Uyurumm 😅 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Tek cins benim galiba 🤣🤣 Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Farkımız tarzımız derler bilirsin 😎 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet öyle oldu 😬😎 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Saç Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Uyurum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Örgülü yapmadım hiç bir zaman saçımı ama uzun saçla uyumak bence fark etmezdi
Ama hep kısa nasıl yapacaksın :)
Ben de başım gün boyu kapalı olduğu için arkada gevşek bir örgü yapar öyle uyurum çünkü toplayınca başım ağrıyor
Ben de örgüyle yatamıyorum onun varlığını hissediyorum sanki rahat olmuyor kafam
Hımm doğrudur, Benim saçlarım çok uzun olduğu için çok dolanıyor o yüzden örgü kullanıyorum uyuyunca
Alışıkmışsın sen artık
Evet hıhı😊
Uyunmaz bence. Saçın sağlığı için hem açarak yatmak lazım
Yok ya Benim saçlarım hep kel
Kel değilsin ki normal erkek saçı
Teşekkür ederim
Sen de saçını aç uyu 😄😄
Öyle yapıyorum zaten
Bu şey gibi oldu yaa, adamın teki çay içince kaşık burnuna, gözüne batıyor doktora gitmiş doktor da kaşığı "çıkar sen de" demiş 😂
Uyuyorum evet
Sıkı örgüde bile uyuyabiliyor musun?
Hayır sıkı örgü yapmam zaten
Saçım açıkken uyuyamam bi tek 😃
Benim tam tersim
Uyunur herhalde. Zor olmasa gerek.
Ben yatamıyorum cins miyim neyim 🤣
Ya herkes bir değil
Haklısin diyeceğim necrocum
Çok rahat uyuyorum özellikle yazın
Topuzla bile uyurum
O başka tepedeyse ben de uyurum