Erkeklerin genel itibariyle sarı tarzda ki tonlar hoşlarına gidiyor gibi görünse de bence koyu kahve seviyorlar. Ve yine bence bele kadar uzanan saçları beğeniyorlar. 💚
Madonna vardı bilirsiniz onun saç tarzı gerçekten güzeldi mesela onu saçı gibi sarı saçlı kızlar hoş duruyor seviyorum yani.
Uzun düz saçta beyaz kumral kızlarda çok hoş duruyor yüzü küçükse.
Kıvırcık da böyle biraz daha esmerleşmiş İspanyol kızları vardır onların teninde ya Latin kızlar olur ya işte aynen onların teninde kızları kıvırcık saç harika gidiyor tabi onlar biraz daha yüzleri büyük ve dolgun oluyor
Kendi adıma konuşabilirim bu konu için. Hiç bu tarafından bakmamıştım. Düz olur heralde Doğal olanı seviyorum Şahsına münhasır da diye bilirim. Saf temiz olan daha çok dikkatimi çekiyor aklımda kalıyor. Gösterişten hiç hoşlanmam. Az olsun öz olsun bana yeter.
Jsjsjsjs hadi yaa ruh hastası olunca her şeyi yaparlar, ne yaşıyorsa kendi içinde 😂 Herkes ahlaklı olamıyor maalesef canım, bize nasihat veriyordu ama gerçek yüzü belli oldu. 👌
Erkek bakımlı kadınları beğeniyor yani demek istediğim saçın bakımlı olsun tek uzun olması şartı yok hem ben ne uzun saçlı ama aklı kısa kızlar gördüm bu ne demek oluyor dersen güzellikleriyle parayı takas etmeye çalışan varlıklar çoğu öyle ama güzellik geçici para ise kalıcı tabi işini iyi yaparsan keşke herkes göründüğü gibi olsa ama ekonomi kötü diye insanlar da kötüleşmiş gibi geliyor bana artık kafaları ancak kötülüğe çalışır olmuş 😌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
55Görüş
Erkeklerin genel itibariyle sarı tarzda ki tonlar hoşlarına gidiyor gibi görünse de bence koyu kahve seviyorlar. Ve yine bence bele kadar uzanan saçları beğeniyorlar. 💚
Benim saç rengim kıza yakışırmı sarılik var biraz açık kahve yonu
Selam gadası 🙃
Genelde uzun bakımlı saçlı kadınları severler.
Uzun saç seviyorlarmış çekmek için.
Haha 🤣🤭
Uzun sacli
Erkeğinden erkeğine değişir bu durum ama benim beğendiğim saç modeli ve gerçek aşkım bu 😍💕
Cidden güzel kadındı
Evet En uzun aşık olduğum güzellik kendisi 😊💕 hâlâ da devam ediyor aşkım umarım yaşıyor dur sağlığı sihatti yerindedir Rabbim uzun ömürler versin amin
Amin 😄
Madonna vardı bilirsiniz onun saç tarzı gerçekten güzeldi mesela onu saçı gibi sarı saçlı kızlar hoş duruyor seviyorum yani.
Uzun düz saçta beyaz kumral kızlarda çok hoş duruyor yüzü küçükse.
Kıvırcık da böyle biraz daha esmerleşmiş İspanyol kızları vardır onların teninde ya Latin kızlar olur ya işte aynen onların teninde kızları kıvırcık saç harika gidiyor tabi onlar biraz daha yüzleri büyük ve dolgun oluyor
Kendi adıma konuşabilirim bu konu için.
Hiç bu tarafından bakmamıştım.
Düz olur heralde
Doğal olanı seviyorum
Şahsına münhasır da diye bilirim.
Saf temiz olan daha çok dikkatimi çekiyor aklımda kalıyor.
Gösterişten hiç hoşlanmam.
Az olsun öz olsun bana yeter.
Erkekler bugün sarışın beğenirler, yarın kızıl. 😂
Biliyorsun özellikle bize ahlak bekçiliği yapıp, en çok ahlaksızlığı kendi yapan kişileri gördük. Egosundan, havasından da geçilmiyordu. 😂
😂 O kişiler bide laf sokucu kapak fotosu yapmışlar jsjsjsj
Jsjsjsjs hadi yaa ruh hastası olunca her şeyi yaparlar, ne yaşıyorsa kendi içinde 😂
Herkes ahlaklı olamıyor maalesef canım, bize nasihat veriyordu ama gerçek yüzü belli oldu. 👌
😂 Evet, ben denk geldim de gördüm. Dur discorddan sana atayım 🤣
Sjsjs olur
Ben sarışınmıyim beyazmiyim
Argan yağı badem yağı yılan yağı çörek otu yağı ve lavanta yağı saç köklerini besleyerekcanlılık kazandırır.
Yanlış soruya görüş yazmışsın be kry 🤣
Günaydın, hakikatten bu nasıl oldu be, aklımı başımdan alıyorsun senin yüzünden 😂
😂😂 Nası yaniiğ
Sana bakmaya doyamıyorum artık ters görüyorum o derece yani. ☺️
Hııı iyi bak bak ama nazar değdirme 🤣
3 kul 1 elham okuyayım oldu olacak 😂
Oku ne Olcak ağzına mı yapışır 😄
Okurum okurum ☺️ benden sana gelsin 😂
Ağzına sağlık 😄
Teşekkür ederim 😂
Erkek bakımlı kadınları beğeniyor yani demek istediğim saçın bakımlı olsun tek uzun olması şartı yok hem ben ne uzun saçlı ama aklı kısa kızlar gördüm bu ne demek oluyor dersen güzellikleriyle parayı takas etmeye çalışan varlıklar çoğu öyle ama güzellik geçici para ise kalıcı tabi işini iyi yaparsan keşke herkes göründüğü gibi olsa ama ekonomi kötü diye insanlar da kötüleşmiş gibi geliyor bana artık kafaları ancak kötülüğe çalışır olmuş 😌
Kalbi güzel kızları beğeniyorum saç gün olur beyazlar insanın kalbi yerinde kalır durana kadar haklımıyım atın kalpli gözü len😂
Doğal kızıllanı severiz örnek elçi sangu
Kül rengi saçı severiz
Kızıl severiz (Ben sevmiyorum)
Kumral severiz
Uzun ve düz saçlar en çok beğendikleri hemen ardından uzun ve dalgalı saç geliyor
Dolgun ve hafif dalgalı, uzun saçları daha kadınsı ve çekici buluyorlar
Kendi fikrimce düz , uzun ve dolgun saçları beğeniyorlar.
Normalde düz saçlı kadınları daha çok beğeniyorum ama bu aralar dalgalı saçlara ilgim çok arttı
gür, bakımlı ve parlak saçlar diye tahmin ediyorum.
Benim saçlar nasıl orjin boya moya yok
Kesinlikle uzun saç ama sarı sevende var kumralda siyahta bi değişikler😂😂
Ben sarı katogorisine giriyommu
Saçım açik kahve
Kızıl düz saçlı yeşil gözlü uzun boylu zayıf
Sarı saçlı kadınları beğeniyorum birde kızıl