Güncellemeler
2 ay
#süpersoru teşekkürler @KürkMantoluHayri babygül 🌹🥰 Bu sorunun süper soru seçileceğini hiç tahmin etmemiştim 😄
Bi ara kızıl ve kahve arası bir renk olan o saç rengime dönmeli miyim? Aşağıdaki saç rengime yani.
#Edamedasaçbakım 💇♀️💅💄👠 💁♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
52Görüş
Bence kızıl hoş duruyor. Hatta açık kızıllsrınbile kaldırabilirsin. Ama uzun kullanım için kızıl kahve tonlarını daha uygun olacağını düşünüyorum. Kahveyle karışık bir ton olmalı. 😇
Evet tamamen kızıl da kullandım 😊💗
Evet bu ton güzel havalı bir renk sarı halinde iyidi göz rengini öne çıkarıyordu
❤️😘💞
Selam gadası 🙃
Yeni yılda Yeni bir başlangıç için harika bir seçim olur.
Renkk asiri guzell dusynmee donnn
🥰🙏🏻
Sen kesinlikle ombre kadınısın. Kızıl da yakışır ancak ombre daha modern durur. Önlere ve aralara daha fazla ışıltı eklenebilir. Hatta küllü sarı bile yakışır sana.
Haklısın, ombre en beğenilen saçım olmuştu gerçekten. Ama modası geçti diye ve de çok yıprattı diye bir daha düşünmedim ombreyi.
Hayır ombrenin modası geçmez. O halde cesaret edebilirsen küllî sarı denemeni öneririm
*küllü sarı
Teşekkür ederim 🤗🌸
Renk güzel olmuş beğendim 🔥 ama işte sürekli banyodan sonra akıyor ya havluya filan bu beni sinir ediyor 😒
Evet aynen öyle oluyor 🙄😒🌸
Seviyorum bu rengi ama beyaz tende çok güzel bulmuyorum tercih meselesi tabiki sana yakışıyordur muhakkak ki kullanmışsın
🤗🌸
🤗
saç rengi olarak şuandaki saçının rengi de güzel görseldeki renkte güzel
aslında sen güzelsin yani her renk sende güzel durur
Teşekkürler ederim ☺️😄
rica ederim güzel bayan
Bence şimdiki saç halin bile çok Güzel 😊💕 (Maşallah) tabi profilinde ki şimdiki halin ise sen bilirsin nasıl hoşuna gider rahat edersen öyle olsun
Teşekkürler 😊
Ben kızıl saça bayılıyorum beni dinlerseniz eski renge dönün, şayet beyaz tenli iseniz.
Evet beyaz tenliyim
O zaman önceki rengi yaptırın çok güzel.
Teşekkürler
Ayy çok güzel, dönmelisin evet. Bi vakit benim de saçlarım kızıldı ben de dönmeliyim hatta.
Hepimiz kızıl olalım ☺️😄
Yaşasın kızılların haklı mücadelesi 😊
😂❤️
Çok hoş bir ton bence. Orijinal saçına yakın ton sanırım.
Orjinali baya farklı hayır 😄
🙃👍
Bir hafta içinde sarışından esmere döndün şimdi kızıl istiyorsun 😨
Hmmm 1 hafta mı oldu daha
Evet 🙄
😂
🌷istediğin gibi yap, hepsinin yüzüne yakıştığını düşünüyorum ☺️
Teşekkürler canım ama siyah olmuyor, onda kesin kararlıyım 🤣
Hayır bence kahve tonları seni melek gibi gösteriyor ☺️
Meleğim ben zaten 🤪🤣
☺️☺️ Evvet öylesin ki
Cennetten düştüm 😂
Orası kesin ☺️
👼🏼
Evet sana yakışıyor. Kesinlikle hatta vakit kaybetme. Değişim sana çok iyi gelecek.
Haklısın ☺️🥰
Evet, profilinde yüzüne baktığımda bu saç renginin sana yakıştığını düşünüyorum.
Teşekkürler ☺️
Evet, oldukça güzel.. :D
Hatta çok güzel...
Mersiler ☺️
Bilemem kardeş, suretini görmeden yakışıp yakışmadığını bilemem.
Evet sana yakışıyor. Kesinlikle hatta vakit kaybetme.
sakın zaman geçirmeyin hemde hemen şimdi yapın gitsin