Saç Bakım 2 ay Unicorn saç renklerini beğeniyor musunuz? Bahtıgüzel00Fenomen Takip Et Guru Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Hafif, yumuşak ve çok renkli bu saç rengini beğeniyor musunuz?. #saçbakım Unicorn saç renklerini beğeniyor musunuz? Görüş Yaz 63 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
serimiyyFenomen Takip Et Master Yaş: 25 2 ay Saç Bakım konusunda 947 görüş paylaştı. Bazi kizlara cok yakisiyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Evet enfes oluyorlar Yorumla
Edameda06Fenomen Takip Et Master Yaş: 31 2 ay Saç Bakım konusunda 842 görüş paylaştı. Fazla marjinal. Benlik değil 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Yüzün güzel her renk yakışır bence Yorumla Edameda06 2 ay Teşekkür ederim 🌼 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Rica ederim 🍀 Yorumla
u Redamancy-4Fenomen Takip Et Master Yaş: 20 2 ay Saç Bakım konusunda 1,9b görüş paylaştı. Gerçekten çok kötü duruyor 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 97% 2 ay https://www.youtube.com/embed/Q8oonzb_OJkaynen şu şekil cevap veriyorum öyle saç rengi yapanlara 1 5 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Aması çok çok tatlı bu renkler :) Yorumla ButcherBlaviken 2 ay Hiç ısınamadım bu pembe, mor, mavi renkli saça doğallıktan çıkıyor tamamen bana kalırsa Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Bazı erkekler de çok beğeniyor gariptir Yorumla ButcherBlaviken 2 ay ya bence siz doğal olun biz sizi doğalken seviyoruz böyle değil :D Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Teşekkür ederiz o vakit :) Yorumla
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 20 , eig 100% 2 ay Gerçekci durmadığı için ben fazla beğenemedim. Belki bir partiye giderken bu tarz bir peruk takılabilir. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Evet parti için güzel olur Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 26 , eig 73% 2 ay Çok sıradışı ve dikkat çekici duruyor.Bu sebepten sokakta unicom renkte boyatılmış saçlarla dolaşamamBenim tarzıma uygun değil. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Aslında gençler pembe rengini çok fazla tercih ediyor Yorumla
evapo0 Takip Et Bilge Yaş: 19 , eig 100% 2 ay Bana göre çok çirkin duruyor ve kimseye de yakıştırmıyorum. Yüzü em güzel olan insana bile kötü duruyor 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Bazıları barbie gibi oluyor Yorumla evapo0 2 ay Doğrudur :) Yorumla
Kurgicuyaazar Takip Et Bilge Yaş: 22 , eig 59% 2 ay Bu şekilde boyatmak da emek ister yani güzel duruyor kendine has bir tarz ama benim simetri takıntım var o yüzden bana hitap etmiyor 🤓 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Evet kolay değil gerçekten Yorumla
ZorHayalllllll Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eig 96% 2 ay Beyaz tenli kişilere yakışır ama esmerse hiç güzel durmaz 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Evet sarışın olanlara özellikle Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 75% 2 ay Doğallıktan çok uzak olduğu için, beğenemedim. Gerek yok böyle şeylere. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Doğal değil evet Yorumla
eniştegtnteşte Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eig 99% 2 ay Toz fırçası gibi hani dizilerde olur Rus kızlarının boktan temizlik aracı 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay O nasıl benzetme 🤣🤣🤣 Yorumla eniştegtnteşte 2 ay Öyle temizlik mi olur boktan 😀aynı benziyor Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 2 ay Saç Bakım konusunda 346 görüş paylaştı. Görselde ki ise hayır. Çok göz yoran karısık renkler 1 7 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Göz mü yoruyor cidden Yorumla GOKHANoturumactı 2 ay Bence öyle çok karışık geçişler Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Sen düz seviyorsun o vakit Yorumla GOKHANoturumactı 2 ay Renkli olabilir ama bu görsel gerçekten çok ama çok karmaşık 🤔 geçişler sert falan Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Evet geçişler belirgin özelliği bu. Yorumla GOKHANoturumactı 2 ay Yok yok bir daha baktım ama gerçekten göz yorucu karmaşık 🥺 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Anlamıyorsunuz modadan 😬 Yorumla
ahududulu_muhallebi Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eig 94% 2 ay Yüzü kalp şeklinde olan ve gözleri renkli olan kızlara yakışıyor bence, bir de korelilere 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Yüzü kalp şekli olanlar çok şanslı zaten Yorumla
Loşçokoloş Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 93% 2 ay Aktığı zaman ya da dibi geldiği zaman gelen pişmanlık hissi de yanında Bonus. 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Çok akıyor mu bu tür boyalar. Kızıl gibi akmıyor diyorlar Yorumla Loşçokoloş 2 ay İnanılmaz akıyor Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Bu kötü işte berbat görünür :( Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Tarzım değil. Bizim mahallede var birtane, ucuza yaptırmış belli. Atanamayan Harley Quenn gibi geziyor ortalıkta jsndndjd 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Ne orijinal bir benzetme oldu o öyle 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
LittleArte Takip Et Xper 3 Yaş: 21 2 ay Aşırı tatlı duruyor bence akması ve bakımı problem olmasa ben de boyatırdım 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Ben de çok sevimli buluyorum kesinlikle Yorumla
bakıpçıkıicam Takip Et Xper 2 Yaş: 25 2 ay Tatlı ama saçma duruyor. İsteyenler yapsın tabi 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Evet hoş bir duruşu var Yorumla
m Amanoof Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 100% 2 ay Renk severim bu tür değil 2 3 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Daha koyu renkleri mi seversin Yorumla Amanoof 2 ay Yeşil ve kızıl kullandım bir dönem, daha sonra baktığımda ben bunu nasıl yapmışım dedim. Koyu ve karmaşık bilmiyorum 🤷♀️ yakışan bir yüzde güzel olabilir. Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Muhakkak ama kızıl çok güçlü bir renk Yorumla
Zümra526 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eig 100% 2 ay Evet bence çok güzel 💛 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Kesinlikle Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 28 , eig 98% 2 ay Yok ya bu ne böyle tek renk ve sadelik iyidir 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Partisel renkler bunlar özel günlerde iyi gider :) Yorumla kafamıngüzelligi 2 ay Olabilir ben pek anlamam bu renk işlerinden :) Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Kadın olsan tonlarına kadar bilirdin 😬 Yorumla kafamıngüzelligi 2 ay Renk körlüğü var bende 6 ana renkten başka renk bilmiyorum 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
15Görüş
Bazi kizlara cok yakisiyor
Evet enfes oluyorlar
Fazla marjinal. Benlik değil
Yüzün güzel her renk yakışır bence
Teşekkür ederim 🌼
Rica ederim 🍀
Gerçekten çok kötü duruyor
aynen şu şekil cevap veriyorum öyle saç rengi yapanlara
Aması çok çok tatlı bu renkler :)
Hiç ısınamadım bu pembe, mor, mavi renkli saça doğallıktan çıkıyor tamamen bana kalırsa
Bazı erkekler de çok beğeniyor gariptir
ya bence siz doğal olun biz sizi doğalken seviyoruz böyle değil :D
Teşekkür ederiz o vakit :)
Gerçekci durmadığı için ben fazla beğenemedim. Belki bir partiye giderken bu tarz bir peruk takılabilir.
Evet parti için güzel olur
Çok sıradışı ve dikkat çekici duruyor.
Bu sebepten sokakta unicom renkte boyatılmış saçlarla dolaşamam
Benim tarzıma uygun değil.
Aslında gençler pembe rengini çok fazla tercih ediyor
Bana göre çok çirkin duruyor ve kimseye de yakıştırmıyorum. Yüzü em güzel olan insana bile kötü duruyor
Bazıları barbie gibi oluyor
Doğrudur :)
Bu şekilde boyatmak da emek ister yani güzel duruyor kendine has bir tarz ama benim simetri takıntım var o yüzden bana hitap etmiyor 🤓
Evet kolay değil gerçekten
Beyaz tenli kişilere yakışır ama esmerse hiç güzel durmaz
Evet sarışın olanlara özellikle
Doğallıktan çok uzak olduğu için, beğenemedim. Gerek yok böyle şeylere.
Doğal değil evet
Toz fırçası gibi hani dizilerde olur Rus kızlarının boktan temizlik aracı
O nasıl benzetme 🤣🤣🤣
Öyle temizlik mi olur boktan 😀aynı benziyor
Görselde ki ise hayır. Çok göz yoran karısık renkler
Göz mü yoruyor cidden
Bence öyle çok karışık geçişler
Sen düz seviyorsun o vakit
Renkli olabilir ama bu görsel gerçekten çok ama çok karmaşık 🤔 geçişler sert falan
Evet geçişler belirgin özelliği bu.
Yok yok bir daha baktım ama gerçekten göz yorucu karmaşık 🥺
Anlamıyorsunuz modadan 😬
Yüzü kalp şeklinde olan ve gözleri renkli olan kızlara yakışıyor bence, bir de korelilere
Yüzü kalp şekli olanlar çok şanslı zaten
Aktığı zaman ya da dibi geldiği zaman gelen pişmanlık hissi de yanında Bonus.
Çok akıyor mu bu tür boyalar. Kızıl gibi akmıyor diyorlar
İnanılmaz akıyor
Bu kötü işte berbat görünür :(
Tarzım değil. Bizim mahallede var birtane, ucuza yaptırmış belli. Atanamayan Harley Quenn gibi geziyor ortalıkta jsndndjd
Ne orijinal bir benzetme oldu o öyle 🤣🤣🤣🤣
Aşırı tatlı duruyor bence akması ve bakımı problem olmasa ben de boyatırdım
Ben de çok sevimli buluyorum kesinlikle
Tatlı ama saçma duruyor. İsteyenler yapsın tabi
Evet hoş bir duruşu var
Renk severim bu tür değil
Daha koyu renkleri mi seversin
Yeşil ve kızıl kullandım bir dönem, daha sonra baktığımda ben bunu nasıl yapmışım dedim. Koyu ve karmaşık bilmiyorum 🤷♀️ yakışan bir yüzde güzel olabilir.
Muhakkak ama kızıl çok güçlü bir renk
Evet bence çok güzel 💛
Kesinlikle
Yok ya bu ne böyle tek renk ve sadelik iyidir
Partisel renkler bunlar özel günlerde iyi gider :)
Olabilir ben pek anlamam bu renk işlerinden :)
Kadın olsan tonlarına kadar bilirdin 😬
Renk körlüğü var bende 6 ana renkten başka renk bilmiyorum 😅