Saç Bakım 2 ay İki topuz modeli çocuksu mu duruyor? Bahtıgüzel00Fenomen Takip Et Guru Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 İki topuz modelini 30 yaşından büyükler yapabilir mi?. #saçbakım İki topuz modeli çocuksu mu duruyor? Görüş Yaz 47 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
serimiyyFenomen Takip Et Master Yaş: 25 2 ay Saç Bakım konusunda 947 görüş paylaştı. Selam.Bana gore cok tatli duruyor ya 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Çok tatlı evet Yorumla
u Redamancy-4Fenomen Takip Et Master Yaş: 20 2 ay Saç Bakım konusunda 1,9b görüş paylaştı. Hayır gayet güzel duruyor çocuksuda değil 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Evet tatlı duruyor Yorumla Sevdamdın_sen 2 ay Aynen Yorumla
Edameda06Fenomen Takip Et Master Yaş: 31 2 ay Saç Bakım konusunda 842 görüş paylaştı. Evet çocuksu 1 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 100% 2 ay hiç bir saç modeli çocuksu değildiro zaman dondurma da çocukların yediği bir şey büyükler yemesin :Dbu tarz saç modelleri sempatik ve tatlı oluyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Evet çok sempatik gerçekten Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 21 , eig 100% 2 ay Bence çok güzel tatlı duruyor böyle saç modeli ama bu saç Favorim 😍💕 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Bu konuşmadan aklıma gelmişti bu soru :) Yorumla
SextraOrdinary Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eig 67% 2 ay Misal 35 yaşındayım is yerine giderken milyon kez yapmak isteyip yapamadim. Çok beğeniyorum halbuki.. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Ben de çok beğeniyorum Yorumla
Zekikız2022 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 100% 2 ay Evet ama bazılarına yakışır orasını bilmem ama bazen öyle kişiler yapıyor ki gülmemek için zor tutuyorum kendimi. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Onda doğru katılıyorum Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 75% 2 ay Yapabilir de, herkese yakışmayacak bir model bence. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Evet yüz büyükse olmaz Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 28 , eig 98% 2 ay Yapabilirler tabiki bence güzel bir model sempatik ve tatlı duruyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Kesinlikle katılıyorum Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 42 , eig 100% 2 ay yani genç kadınlar için güzel üniversiteye giderken falan hoş, ya da tatilde. ama bana uymaz mesela 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay 42 53 yaşında ünlüler hep yaptırıyor bu ara. Saçın yaşı yok diyenlerdenim. Illecebrous 2 ay kendime pek yakıştırmam ama bi denerim belki Bahtıgüzel00 2 ay Bir gün evde yap. Ben yapıyorum insan alışınca kimseyi umursamıyor.
doganburak65 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eig 84% 2 ay Ben çok seviyorum. Kaç yaşında olursa olsun yapanda çok tatlı ve çekici duruyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Kesinlikle öyle Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 96% 2 ay Çocuksu değil tatlı ve hoş bence ara sıra bende öyle yapmayı severim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Kesinlikle arada yapılabilir Yorumla
eniştegtnteşte Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eig 99% 2 ay Kızım 10 yaşında ona yapsam anne ben bebekmiyim diyor :) 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Şimdiki çocuklar çok zor 😬 Yorumla eniştegtnteşte 2 ay Aynen Vala Yorumla
bakıpçıkıicam Takip Et Xper 2 Yaş: 25 2 ay Yani tatlı ama bilmiyorum pek yakıştıramam ya da ben yapmam en azından. Kişinin kendini hissettiği yaşta yaşaması gerek tabi. Yapana da saçma yapmışsın demem bazen hoşuma bile gider. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Kalp yüze harika gidiyor mesela Yorumla
atesbeylikduzu Takip Et Xper 5 Yaş: 40 2 ay Bence çekici ve büyüleyici duruyor ;) 2 topuz yaparsan görmek isterdim seni :) 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Ben de büyüleyüci durmuyor ama tatlış oluyor bence Yorumla atesbeylikduzu 2 ay ozaman yaptığında görmek istiyorum tatliş hallerini ;) Yorumla
gizemli_hatun97 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eig 53% 2 ay ara sıra bende öyle yapmayı severim 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Ben de severim Yorumla gizemli_hatun97 2 ay Gayet güzel olmuş Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Kesinlikle güzel Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 28 , eig 100% 2 ay Saç Bakım konusunda 311 görüş paylaştı. Yaptırılabilir ama komik geliyor bana😅 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Komik bir yanı var
Danışabilirsin Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eig 98% 2 ay Eh bir hayli çocuksu 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Herkes farklı fikir beyan etmiş Yorumla Danışabilirsin 2 ay Benim fikrim buydu Yorumla
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 28 , eig 38% 2 ay Bence gayet iyi saçın çocuksuluğu olmaz😅 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Olmaz tabii Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 19 , eig 100% 2 ay Yapabilirler çok tatlı 🌸🙅🏻♀️ 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 2 ay Kesinlikle 😍😍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
18Görüş
Selam.
Bana gore cok tatli duruyor ya
Çok tatlı evet
Hayır gayet güzel duruyor çocuksuda değil
Evet tatlı duruyor
Aynen
Evet çocuksu
hiç bir saç modeli çocuksu değildir
o zaman dondurma da çocukların yediği bir şey büyükler yemesin :D
bu tarz saç modelleri sempatik ve tatlı oluyor
Evet çok sempatik gerçekten
Bence çok güzel tatlı duruyor böyle saç modeli ama bu saç Favorim 😍💕
Bu konuşmadan aklıma gelmişti bu soru :)
Misal 35 yaşındayım is yerine giderken milyon kez yapmak isteyip yapamadim. Çok beğeniyorum halbuki..
Ben de çok beğeniyorum
Evet ama bazılarına yakışır orasını bilmem ama bazen öyle kişiler yapıyor ki gülmemek için zor tutuyorum kendimi.
Onda doğru katılıyorum
Yapabilir de, herkese yakışmayacak bir model bence.
Evet yüz büyükse olmaz
Yapabilirler tabiki bence güzel bir model sempatik ve tatlı duruyor
Kesinlikle katılıyorum
yani genç kadınlar için güzel üniversiteye giderken falan hoş, ya da tatilde. ama bana uymaz mesela
42 53 yaşında ünlüler hep yaptırıyor bu ara. Saçın yaşı yok diyenlerdenim.
kendime pek yakıştırmam ama bi denerim belki
Bir gün evde yap. Ben yapıyorum insan alışınca kimseyi umursamıyor.
Ben çok seviyorum. Kaç yaşında olursa olsun yapanda çok tatlı ve çekici duruyor
Kesinlikle öyle
Çocuksu değil tatlı ve hoş bence ara sıra bende öyle yapmayı severim
Kesinlikle arada yapılabilir
Kızım 10 yaşında ona yapsam anne ben bebekmiyim diyor :)
Şimdiki çocuklar çok zor 😬
Aynen Vala
Yani tatlı ama bilmiyorum pek yakıştıramam ya da ben yapmam en azından. Kişinin kendini hissettiği yaşta yaşaması gerek tabi. Yapana da saçma yapmışsın demem bazen hoşuma bile gider.
Kalp yüze harika gidiyor mesela
Bence çekici ve büyüleyici duruyor ;) 2 topuz yaparsan görmek isterdim seni :)
Ben de büyüleyüci durmuyor ama tatlış oluyor bence
ozaman yaptığında görmek istiyorum tatliş hallerini ;)
ara sıra bende öyle yapmayı severim
Ben de severim
Gayet güzel olmuş
Kesinlikle güzel
Yaptırılabilir ama komik geliyor bana😅
Komik bir yanı var
Eh bir hayli çocuksu
Herkes farklı fikir beyan etmiş
Benim fikrim buydu
Bence gayet iyi saçın çocuksuluğu olmaz😅
Olmaz tabii
Yapabilirler çok tatlı 🌸🙅🏻♀️