Saç Bakım 2 ay Kış mevsiminde saçların kuruyor mu? Edameda06Fenomen Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Saçların kış mevsiminde kurur mu? #Edamedasaçbakım 💇♀️❄ Güncellemeler2 ay #süpersoru teşekkürler Kış mevsiminde saçların kuruyor mu? Görüş Yaz 23 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Saç Bakım konusunda 3,5b görüş paylaştı. Selam gadası 🙃Çok şükür kuruma pek olmuyor. Yine de kış aylarında saç bakımına dikkat etmek gerekir. 1 0 Yorumla
Lindström Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eig 100% 2 ay Soruyu yanlış anlamışlar baya😅 Soruya gelirsek yaz ayları gibi canlı saçlarım 1 1 Yorumla Edameda06 2 ay Evet hiç sorma 😄 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 100% 2 ay kışın tam tersi saçlarım yağlanıyorsanırım saç derimin bir savunma mekanizmasıkuruluk yaşanan yer vücut tarafından nemlendiriliyor 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 32 , eig 97% 2 ay 4 veya 5 dk da evet🙂Birde kendiliğinden 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Saç Bakım konusunda 2,4b görüş paylaştı. Kuruma olmuyor ama yine de saç kremi kullanıyorum 1 0 Yorumla
m PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 100% 2 ay Kurumuyor. Sinüzitim de olduğu için, kışın kurutma makinesi kullanıyorum. 1 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Yoda Yaş: 38 , eig 100% 2 ay Banyodan çıkar havluyla kurularım yetiyor bana hiç fön makinası kullanmam😎 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Guru Yaş: 30 , eig 97% 2 ay Fön makinesi ile daha rahat kuruyor 1 1 Yorumla Edameda06 2 ay Öyle kurumak değil :) Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 28 , eig 100% 2 ay Saç Bakım konusunda 311 görüş paylaştı. Hayır sağ olsun saçlarım hiç kurumaz 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Yoda Yaş: 35 , eig 98% 2 ay Hayır kurumuyor bakım ürünleri hiç kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Vazgeçtim__- Takip Et Bilge Yaş: 20 , eig 99% 2 ay Saçlarım değil de ellerim kuruyor hiç sevmiyorum 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 42 , eig 100% 2 ay uçları evet o yüzden maske kullanıyorum 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Guru Yaş: 35 , eig 81% 2 ay Saç Bakım konusunda 517 görüş paylaştı. Normal diyimm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
16Görüş
Selam gadası 🙃
Çok şükür kuruma pek olmuyor. Yine de kış aylarında saç bakımına dikkat etmek gerekir.
Soruyu yanlış anlamışlar baya😅 Soruya gelirsek yaz ayları gibi canlı saçlarım
Evet hiç sorma 😄
kışın tam tersi saçlarım yağlanıyor
sanırım saç derimin bir savunma mekanizması
kuruluk yaşanan yer vücut tarafından nemlendiriliyor
4 veya 5 dk da evet🙂
Birde kendiliğinden
Kuruma olmuyor ama yine de saç kremi kullanıyorum
Kurumuyor. Sinüzitim de olduğu için, kışın kurutma makinesi kullanıyorum.
Banyodan çıkar havluyla kurularım yetiyor bana hiç fön makinası kullanmam😎
Fön makinesi ile daha rahat kuruyor
Öyle kurumak değil :)
Hayır sağ olsun saçlarım hiç kurumaz
Hayır kurumuyor bakım ürünleri hiç kullanmıyorum
Yaza göre fazla kuruyor
Yok keratin yaptırdım soğuk gelmeden
Saçlarım değil de ellerim kuruyor hiç sevmiyorum
uçları evet o yüzden maske kullanıyorum
Evet ve çok kabarıyor
Yooo kurumuyor öyle kalıyor
Pek kuru değil.