2-3 aydır saçım kepekleniyor, ön taraflarında kabuklanmalar belirgin. Saçım uzunken yoktu kestirdikten sonra oldu. Sebebi nedir ve nasıl geçer, lütfen yardımcı olur musunuz

2-3 aydır saçım kepekleniyor, ön taraflarında kabuklanmalar belirgin. Saçım uzunken yoktu kestirdikten sonra oldu. Sebebi nedir ve nasıl geçer, lütfen yardımcı olur musunuz
kalite olarak ve kepeğe karşıtlık olarak hangi şampuan önerirsiniz
Seboreik egzaman var gibi görünüyor. Saç uzunluğu ile alakası yoktur, içten geliyor ve stresli zamanlarda özellikle azıyor. Saç yıkmana aralarını kısa tut. Gerekirse şampuanını değiştir, yaramıyor olabilir. Doktor kortizonlu krem verecektir. Doğal yollarla geçirmeyi deneyebilirsin. Pamuk yardımıyla elma sirkesi sür kızarıklıkları. Kaşıntıya iyi gelir ve antiseptiktir. Karbonat ile su karışımı da uygulayabilirsin.
@varus55 ortaya çıkış sebebini ona bağladığı için söyledim. Saçtaki yağ deriye temas ettikçe çoğalıyor doğru söylüyorsun sende.
Merhaba,
Seboreik dermatit gibi görünüyor saç problemin daha çok ama önce doktor bir inceleyip karar versin derim.
Kortizonlu ilaç doktor demediği sürece kullanma doktor derse kullan 😇
Cevap
8Cevap
Kullanılan saç bakım ürünlerini değiştirmek gerekir gadası
Bence bir cildiyeye görün sebotit dermatit olabilir
yüksek ihtimal var, çünkü bazen kas etrafında bıyık kısmında ve kulak içinde kabuklanma oluşuyor
Bunun o kadar kolay ki çözümü bu stresine değmez. Git kurtul
streslik durumum yok aslında üniversite sınavından beri stres yok ama çıktı gene anlamadım
git doktora seboraik dermatit mi var bende de sampuan dene
3 değil de, bugün kestiricem
Saç kremi kullan derinin kurumasıdır kepek nemli tut
nasıl nemli tutabilirim
Heden Soldrs Erkeklere Özel Dökülme Ve Kepek Önleyici Şampuan Var.
işe yaramıyor
Cilt doktoru görmeli , ona göre hareket etmelisin, ezbere bence bir şey kullanma
Benim de kepek problemim var. Hiçbir sampuan azaltmadı.
Egzama olabilir
egzama nasıl geçer
Doktora git
Ben zeytinyağ ile masaj yapıyorum. Sac derim yumusuyor. ama çoğu insan istemiyor.
Lavanta yağı kepeklere birebir etkilidir.
Kullandığın şampuanı değiştir bakalım belki faydası olur
Egzama olabilir. Cildiyeye git
egzama nasıl geçer
Ne biliyim ben doktor muyum 😃
Kepek karşıtı şampuanları denedin mi
kullandığım şampuanların üzerinde kepek önleyici vs. yazıyor ama fayda etmiyor, sizin önerdiğiniz şampuan var mı
kullanıyorum etki etmiyor
egzama olabilir cildiyeye görün geç olmadan saç döker
Alpecin şampuanı kepek önleyici
Vücut kuruluğu var mı
yüzüm yağlı, alnım kuru gibi onun dışında vücudumda kuruluk yok
Seborait dermatit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?