arkadaşlar saçımı açtıralı 6 ay oldu hiçbir sorun yoktu 1. Foto 2 ay önce sondaki foto yeni dün çektim. 1 ay içinde saçım aşırı döküldü azaldı kabarıklığı kalmadı kupkuru her şeyi denedim jajoba yağı Argan yağı Hindistan cevizi yağı elsevin maskeleri keratinli maskeler vs hiçbir şey işe yaramıyor. Ankara 'da yaşıyorum havadan sudan mı bilmiyorum bugün hastaneye gidip kan verdim eksiklik de olabilşr yarın sonuç belli olacak. Açmayla alakalı olsaydı 6 ay sonra neden olsun 2 ay önce çok sağlıklı ve nemliydi. Dökülme de yoktu. Sizin yaptığınız kullandığınız önereceğiniz bir şey var mı psikoloji bozan bir durum çok uzadı kestireceğim ek olarak yaptığınız şeyleri söylerseniz sevinirim
En hızlı sonuç Keratin bakımdır. Ama keratin içeren maskelerden bahsetmiyorum. Saça direk keratin yüklenmesinden bahsediyorum. Kuaförler 500 ila 1000 lira arası fiyatlar veriyorlar ve ürün iyiyse 6 aya kadar gittiği söyleniyor. Keratin bakım dediğimiz şey zaten saça nem yüklemek gibi bir şey. Maddi durum buna izin vermezse internetten iyi bir marka araştırıp alıp evde kendin yaparak yarı yarıya kara geçebilirsin.
Bunun yanı sıra 'HC Care" adlı markanın 'HC Complex" serumunu öneririm. Bu zamana kadar en iyi sonuç aldığım üründür. "HC Ovex" hızlı saç kurtarma kremi de oldukça etkilidir. "Dax Supergro" adlı Hindistan Cevizli bakım yağı da bu konuda işini iyi yapanlardan.
Herşeyden önemlisi, evde zeytinyağı, yumurta, bal, yoğurt gibi malzemeleri istediğin gibi kombinleyerek yapacağın ve haftada bir düzenli kullanacağın maske ile nem oranını koruyup, saçının gördüğü işlemler sebebiyle olan zarardan en az etkilenmesini sağlayabilirsin. Umarım yardımcı olur yazdıklarım 🌸🌸🌸
Çok teşekkür ederim yorumlar için keratini saçı düzleştirdiği için bir yandan istemiyorum saçım hafif dalgalı ve kabarık öyle seviyorum ama deneyeceğim dediğiniz saç kurtarma kremine de bakacağım teşekkürler 🖤
@Milimiliii Keratin bakım biraz yatıştırıcı özelliğe sahiptir evet fakat bunun sebebi de saça nem verip elektriği almasıdır. Ama saçın doğal dalgasını almaz, düzleştirmez. Brezilya Fön diye geçen bakım şekli saçı düzleştirir. Onu özellikle 6 ay düz saç kullanmak için yapıyorlar. Oda normal keratin bakıma ek bir ürün kullanarak yapılıyor. Ben sadece keratin bakım öneriyorum. Dalgalı saç hep favorim ☺️
Açıcı hemen yıpratma etkisini göstermiş olsa saçların yanmış olurdu. Panik yapma hiç. Bu aralar saçlarını eskiye göre daha çok sık yıkıyorsan onun etkisi olabilir. Kuaförüm bu arada. Ürünlere para saçmana hiç gerek yok. Keratin bakımı denen şeyi düzleştirmeli olandan yaptırcaksan saçların 2 ay sonra şuankinden çok daha kötü olur. Bence önce kötü olan kısmı kestir. Bilmiyorum çok uzun takıntın var mı ama saçların hacimli olsun istiyorsan biraz kısaltman çok hoşuna gidebilir. İkinci olarak yıkama alışkanlığını bilmeden 2-3 günde bir yıkamaya çalış, sadece parabensiz nir şampuan yeterli. Üçüncüsü de saçlarını üşütmemeyi garantileyerek sadece havluyla kurut 1 ay ya da yapabilirsen 2 ay filan. Eminim faydasını görceksin
Yarım tabak bal ve zeytin yağı karıştır sür topla 1 saat bekle yıka yaptığın maskeleri durulanmayan yağlı maske seç keratin ağırlıklı olsun ve yıkama çok kendi yağında bırak eğer saç diplerine yağ varsa dokundugunda korkma uçlar kesimle falan düzelir ama dipte yağ yoksa bir kaç gün yıkama yağlanmayı bekle diplerin haftada 1 vazelin de iyi geliyor
Ben de sunkiss benzeri bir ürün ile kendim açmıştım başlarda çok iyiydi yumuşacıktı. Aynı şekilde 5 6 ay sonra kurudu odun gibi oldu saçlarım. Artık yağlanmıyordu bile o kadar kuru hale gelmişti. Ben de maskeler yaptım, yağlar sürdüm olmadı. Sonra 1 karış kadar kestim. Şu an toparlandı ve eski haline geldi. Saç hem açılmaktan yorgun düşüp hem de uzun olunca yeterince beslenemiyor sanırım.
Gratisten geçen ay inecto hindistan cevizli bir şampuan aldım bende de kuruluk vardı saçlarıma çok iyi geldi ama kişiden kişiye değişiyor tabi bu durum.