Saç Bakım Kızıl saç mı daha havalı gri saç mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hangi saç rengi daha havalı? Kızıl Gri Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızıl saç mı daha havalı gri saç mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kızıl tabi ki. Gri çok kötü geliyor bana yaşlı gibi. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl gri dedim belki benim rengim oldugu içindir bilemedim ki 0 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kızıl kullanıyorum 0 1 Yorumla Bertukann +1 yıl Kusuyorum çok itici birleşim Bike olmuyor bende kızıl bi hatunla o kadar itici Yorumla
Harbigençç Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Sana siyah yakışır bunları unut bence 🤣 0 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl <<Gri 0 1 Yorumla porifldekibendeğilim +1 yıl Grii Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. Kızıl 0 0 Yorumla
Dbusraleyna Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Kızıl daha iyi 1 1 Yorumla Bertukann +1 yıl Nööööö Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kızıl tabi ki. Gri çok kötü geliyor bana yaşlı gibi.
gri dedim belki benim rengim oldugu içindir bilemedim ki
Kızıl kullanıyorum
Kusuyorum çok itici birleşim Bike olmuyor bende kızıl bi hatunla o kadar itici
Sana siyah yakışır bunları unut bence 🤣
<<Gri
Grii
Gri saç daha havali
Kızıl
Kızıl çekici ya😅
kızıl daha havaliii
Kızıl daha iyi
Kızıl daha iyi