Saç Bakım Siyah saç insanı vahşi mi gösteriyor? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bence yüzü çok sert gösteren bir renk? Güncellemeler+1 yıl Siyah Siyah saç insanı vahşi mi gösteriyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl sarı kızıl patlıcan siyaah beyaz gri mor gökkuşağıfarkedermi? vahşisyen zaten renge gerek yok 0 0 Yorumla
Harbigençç Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Herkese yakışan bu renk değil işte yüzün görünümü önemli sana yakışıyor bana göre 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Begendn mi Yorumla Harbigençç +1 yıl Yakışana yakıştı demek lazım dimi Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl aslında saçın rengi değil saçın modeli kişiyi vahşi gösterir 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. Yok suskun cicegim 0 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Baya iyi.. Billie'ye siyah saç çok yakışıyor.. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Saç Bakım konusunda 989 cevap paylaştı. Gotik gösteriyor 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bence de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
sarı kızıl patlıcan siyaah beyaz gri mor gökkuşağı
farkedermi? vahşisyen zaten renge gerek yok
Herkese yakışan bu renk değil işte yüzün görünümü önemli sana yakışıyor bana göre
Begendn mi
Yakışana yakıştı demek lazım dimi
aslında saçın rengi değil saçın modeli kişiyi vahşi gösterir
Surat yapısına falan bağlı bu
Yok suskun cicegim
Bende öyle durmuyor.
Herkesi degildir sanki.
Baya iyi.. Billie'ye siyah saç çok yakışıyor..
Öyle düşünmedim
Bakışlar bence saçla alakası yok🙄
Beyaz tene çok yakışıyor
Olabilir mantıklı bir açıklaması vardır.
hayır
Ne alaka ki
Evet.
çiçek mi olmak istiyorsun ;)
Haklılık payı var
Gotik gösteriyor
Bence de
Bir tık kızıl
Evet ya