Saç Bakım Saçlarımı kestirdim. Yakışmış mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 59 Yapay Zekaya Sor Kırıkları al dedim sonra da zaten para veriyorum sadece uçlarından almasın hafif havası olsun dedim Saçlarımı kestirdim. Yakışmış mı? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
AFiliYlnzlk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Alt kısımları elimle kapattım çene de olsa boyu mükemmel olurmus. Tarz dururdu böyle hiç bi şekil yok dümdüz bi model oluyo 0 0 Yorumla
8Lilith8 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bebek gibisin aşırı yakışmış güzelliğin halis mi 😍 0 0 Yorumla
izmirliazerikizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Biraz daha kısa olsa efsane olurmuş ama bu da yakışmış 🌸🥰 0 0 Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Çene hizasında olsaydı iyi olurdu 1 tık ama yinede güzel 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl abla niye gizlisin ya hep soru acıyosun böyle gizli djjdnf 0 0 Yorumla
G-Ü-V-E-N Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl güzel fena değil ama bütün görsem daha iyi yorum yapabilirdim. 0 0 Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Eski haliniz nasıldı bilmiyorum ama gayet hoş ve yakışmış bence güle güle kullanın ☺️ 0 0 Yorumla
Hanjinx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İyi olmuş.😂 O kadar para verip iki makas vurdurmak zaten mantıksız. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aynı bana benziyorsun. Çok severim bu modeli sana da yakışmış güle güle kullan 💕 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Saç Bakım konusunda 363 cevap paylaştı. Eski halini bilmiyorum ama böyle de gitmiş yüzünüze 0 0 Yorumla
mazideyimbeklerim Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Yakışmamis burnun çok meydana çıkmış. sana kısa saç gider yüzünü sivri gösteren burnunu kapatır bu saç şekli bebeğim 0 0 Yorumla
bayram_goktas Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl çok güzel olmuşsun yüzün çok tatlı ve güzel ama göğüslerin ve kalçan iç giyimin dış giyimden güzel ve seksi olur ise bir işe yarar 0 0 Yorumla
Gelbebeim Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gayet güzel ama hacim vermelisin 1 1 Yorumla PandaRiza +1 yıl Geldim bebeim Yorumla
kadinsix Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl cok hoş olmus bende aldiricam boyaticam🤣🤣 0 0 Yorumla
Remulo Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 73% +1 yıl Evet yakışmış havası olmuş bskışta güzel durmuş😊 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Eski halini bilmeden yorum yapamayız ki... :) 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Güzel olmuş yanaklar daha ortaya çıkmış 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl çok iyi yapmışsın güzel olmuş. yakışmış ta. 0 0 Yorumla
asabikedii Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl yüzün etli o yüzden kesme knkm vee çok tatlısın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sekercik cok tatli olmjssun. Nerdensin sen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İst Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu kadar mi yani, profil ismin nedir Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Bence yakışmış gibi 0 3 Yorumla xkaracocukx +1 yıl Gibi tam olarak degil ama 🤣🤣 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl @xkaracocukx çünkü eski halini bilmiyorum Yorumla xkaracocukx +1 yıl Olsun yinede yakışmış demen yeterli bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Alt kısımları elimle kapattım çene de olsa boyu mükemmel olurmus. Tarz dururdu böyle hiç bi şekil yok dümdüz bi model oluyo
Bebek gibisin aşırı yakışmış güzelliğin halis mi 😍
Biraz daha kısa olsa efsane olurmuş ama bu da yakışmış 🌸🥰
Çene hizasında olsaydı iyi olurdu 1 tık ama yinede güzel
abla niye gizlisin ya hep soru acıyosun böyle gizli djjdnf
güzel fena değil ama bütün görsem daha iyi yorum yapabilirdim.
Eski haliniz nasıldı bilmiyorum ama gayet hoş ve yakışmış bence güle güle kullanın ☺️
İyi olmuş.😂 O kadar para verip iki makas vurdurmak zaten mantıksız.
Aynı bana benziyorsun. Çok severim bu modeli sana da yakışmış güle güle kullan 💕
Eski halini bilmiyorum ama böyle de gitmiş yüzünüze
yakışmışda, küt daha hoş duracak. biraz daha kestir
Hiç mat siyah saç ve koyu ton makyaj denedin mi?
Yakışmamis burnun çok meydana çıkmış. sana kısa saç gider yüzünü sivri gösteren burnunu kapatır bu saç şekli bebeğim
çok güzel olmuşsun yüzün çok tatlı ve güzel ama göğüslerin ve kalçan iç giyimin dış giyimden güzel ve seksi olur ise bir işe yarar
Gayet güzel ama hacim vermelisin
Geldim bebeim
Güzel bir milf olacaksınız hanımefendi
Güzel olmuş güle güle kullanın.
Her halinle güzelsin fıstık 😉
eski halinden ne kadar gitttii
Tam uzunlukta saçın ne kısa ne uzun
cok hoş olmus bende aldiricam boyaticam🤣🤣
Hoş duruyor, hayırlı olsun
Evet yakışmış havası olmuş bskışta güzel durmuş😊
Bu model kesimi sevmiyorum
Gozlerin içi simsiyah
Eski halini bilmeden yorum yapamayız ki... :)
Güzel görünüyor.
Güzel olmuş yanaklar daha ortaya çıkmış
uzun halini görmedik ki hacı abla
Güzel oldu. Yakıştı size
çok iyi yapmışsın güzel olmuş. yakışmış ta.
güzel olmuş hoş dudaklarla
Güzel olmuş 🙏
yüzün etli o yüzden kesme knkm vee çok tatlısın
Güzel duruyor
Hiç sevmem bu tarz ama yakışmış
Yakışmış 👍
Keşke benim olsan.
İyi duruyor güle güle kullan
Sekercik cok tatli olmjssun. Nerdensin sen
İst
Bu kadar mi yani, profil ismin nedir
Güzel yakışmış