Birkaç gündür taramadim banyodan sonra taradım böyle oldu..

Bu dökülme normalin bir tık üstü görünüyor ama saçınla çok uğraşma, belki linç yiyeceğim ama mesela saçı her gün yıkamak saçı mahvediyor, bırakın saç kendi kendine biraz yağlansın, tabii ki bakımsız olun demiyorum ama saçla kararında uğraşın saça zarar vermeyin
Cevap
11Cevap
Bu kadar değil ama hemen hemen buna yaklaşıyor korkutuyor bu durum açıkçası beni
Hayır kestirdim daha az dökülüyo
Günde 200tel dökülmesi normal, taramadığın günlerin birikimi gibi düşün yani normal dökülme seninki
Yerine yenisi çıkıyo üzülme
Bunun abartısız 2 katı dökülüyor. Eğer saçların uzunsa çok dökülüyormuş gibi gözükür.
1 kaç gün taramadıysan normal böyle olması zaten ama tararsınn normal zaman da sa böyle olursa sıkıntı
Canım bunlar normal dökülmesi gereken saçlar. Bir kaç günde taramıyormuşsun birikmiş işte, problem yapma.
Korkacak bir şey yok bı kaç gün taramadığın için böyle oluyor
O dökülme değil ki taramadığın için dolanmış birbirine.
Dokuluyor. Iyi yani dokulenler geri cikiyor, cikmasa kel kalirdim. 😬
Benim de son zamanlar baya bi dökülüyor var mı tavsiye edeceğiniz ürün?
Normal bence. İnce telli, kıvırcık, kısa saçlıyım. Neredeyse bu kadar dökülüyor.
Kış aylarında yeni bir sać bile yapılır o kadar dökülüyor 😀
bu bile ne benim saçım kıvırcık bir de açarken duş sonrası bir avuç saç bırakıyorum
Aynı eşimin ki gibi hatta onun ki daha çok dökülüyorr neden yaa
Bu hiçbir şey benim üç kattı yakında saçım kalmicak üzüntü stress sinir herşeyi yaşiyorum
Geç yıkanıyorsan yağdan saç diplerin açılıyor olabilir ya da hormon bozukluğunda olabilir adet düzensizliğiniz var mı
Saç ne kadar uzunsa o kadar dökülme oluyor. Bende de en az kafamdaki saçlar kadar dökülüyo
Benimde çok dökülüyor ya, derslerden dolayı stres mi yapıyorum acaba? benimde çok moralim bozuluyor.
Bu kadar değil çok şüküt
Evet normal bu
Bundan daha çok dökülüyor
Saçlar uzun olduğunda oluyor idi.
dökülsün aw ya ne olursa olsun
Bu aralar benim saçım çok dökülüyor
Aboo vitaminlere vs baktırdık öı
Hayır o kadar dokulmuyor
Daha fazla dökülüyor
Her an dökülüyor
Keten tohumu kullan
Evet dökülüyor