Saçların bakımsız görünüyor bu nedenle nemini de yitirdiği için kurumuş ve saçta keçeleşme denen problem meydana gelmiş.
Bu saç için öncelikle leratün bakımı yaptırman iyi olur. Ayrıca kesinlikle saç kremi kullan. Bukle belirginleştirici krem kullanabilirsin saçın kıvırcık çünkü.
procsin markasının boombutter ve saç botoksunu öneriyorum çünkü saçların çok kuru nemlenmesi gerekiyor her duştan sonra bu dediklerimi kullan şu an kendi sitesinde indirim var kaçırma istersen :)
Saçların ıslakken tara sonrasında bukle belirginleştirici ürünlerle saçlarına şekil ver bol bol maske yap. Kıvırcık saç ne kadar nem görürse o kadar sağlıklı olur
Daha nemliyken saçların bukle belirleştirici ürünler, bakım yağları vs uygula. Çok kuru görünüyor, kıvırcık saçlar da malum nemi sever;bol bol bakım yapmaya özen göster bi müddet
İyi de ne olur saçıma bakım yapın demiyorum ben ne önerilir bu saça, nasıl kurtarılır diye soruyorum marka falan, sevilen bir ürün fikir oluşsun kafamda demans başlangıcı var sanırım amca jdjd
Saç kuru iken taranmaz zaten. Şampuanı değiştir Elidor sülfatız şampuan al ( pembe kutulu olan) , Duşta iken durulanan saç kremi kullan bunun için önerim schwarzkops kakao yağı mavi bir kutusu var onu kullan , üçüncü olarak duştan çıktıktan sonra saçını nemli iken tara , saç kurutma makinesini kullanma çok zorunda değilsen ( kendi kendine kurumasını bekle) saçında nem kalmamış.
Ya şöyle saçımı bir önceki günden kalma dışarı çıkamadığım için her gün yıkıyorum sanırım ondan nem kalmamış saçımda ama kendi halinde çıkamıyorum. Şampuan yves rocher kullanıyorum sülfat falan yok zaten ama saçımı banyo sonrası da taramak istemiyorum ıslak olsa bile çünkü duşta bukle Belirginleştirici kullanıyorum. Saç kurutma makinesinin yanına bile yaklaşmıyorum zaten djdj öyle ne yapacağımı bilmiyorum
Duş sonrası nemli iken mi yani? Kuru kullanmam çünkü iyice kötü görünür. Kurumasının sebebi acaba duşta kullanmam mı? Saç kremi kullanmıyorum ama saç maskesi var yves rocher arada onu kullanırım öyle
Evet duş sonrası nemli iken. Kurumasının sebebi her gün yıkaman ve saç kremi kullanmaman. Duş aldıktan bir gün sonrasında saçını ıslatıp tara sadece ve krem sür
Sen de nasıl oluyor bilmiyorum ama saçımın en güzel hâli ıslatıp tarayınca ortaya çıkıyor. Bukleler gidiyor diyorsan saç köpüğü ya da sabitleyici kullanmalısın. Saç kremi kullanırsan daha iyi olur.