Saç Bakım Hangi saç rengini beğeniyorsunuz? sadecesenveben34 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce hangi saç rengi güzel? Kumral olsun siyah sevmiyorum Siyah olsun kumral sevmiyorum Her ikisi de güzel Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi saç rengini beğeniyorsunuz? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Esmer olsun esmerrrr siyah olsun simsiyaahh 0 6 Yorumla sadecesenveben34 +1 yıl Senin saçların doğal mı Yorumla tamambuson +1 yıl Değil Yorumla sadecesenveben34 +1 yıl Doğal saç rengin ne Yorumla tamambuson +1 yıl Kahverengi Yorumla sadecesenveben34 +1 yıl Bu hali yakışmış ama çok beğendim cevabın içinde teşekkür ederim 🙊☺️ Yorumla tamambuson +1 yıl Rica ederim. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Simsiyah 0 0 Yorumla
астрология Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl En güzeli sarı ve kızıl tonları 💛🧡❤ 0 13 Yorumla sadecesenveben34 +1 yıl Erkekte kızıl güzel mi Yorumla астрология +1 yıl Doğalsa evet Yorumla sadecesenveben34 +1 yıl Siyah kötü mü ilgi çekici değil demi dürüst ol ama içinden ne geliyorsa Yorumla астрология +1 yıl Erkekte kimse saç rengine dikkat etmez. Tipin önemli Yorumla sadecesenveben34 +1 yıl Ediyorlar şimdi kaç kişi yazdı asla siyah sevmem diye Yorumla астрология +1 yıl Saçmalık.. Yorumla sadecesenveben34 +1 yıl Sen de dikkat ediyorsun ama sarı ve kızıl seviyorsun Yorumla астрология +1 yıl Sevgililerimin hepsi siyah saçlıydı Yorumla sadecesenveben34 +1 yıl Ama sarışın seviyon shhsbsbs Yorumla астрология +1 yıl Sadece saç rengi benim için. Sirf sarışın diye hiçbir erkeği sevmedim. Yorumla sadecesenveben34 +1 yıl Ama siyah saçlı birini ilk görüşte beğenir misin Yorumla астрология +1 yıl Beğenirim Yorumla sadecesenveben34 +1 yıl Anladım teşekkür ederimmmmmm Yorumla
saksoyapıyom Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Kumral daha iyi 0 1 Yorumla sadecesenveben34 +1 yıl Siyah olsa olmaz mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Esmer olsun esmerrrr siyah olsun simsiyaahh
Senin saçların doğal mı
Değil
Doğal saç rengin ne
Kahverengi
Bu hali yakışmış ama çok beğendim cevabın içinde teşekkür ederim 🙊☺️
Rica ederim.
Simsiyah
En güzeli sarı ve kızıl tonları 💛🧡❤
Erkekte kızıl güzel mi
Doğalsa evet
Siyah kötü mü ilgi çekici değil demi dürüst ol ama içinden ne geliyorsa
Erkekte kimse saç rengine dikkat etmez. Tipin önemli
Ediyorlar şimdi kaç kişi yazdı asla siyah sevmem diye
Saçmalık..
Sen de dikkat ediyorsun ama sarı ve kızıl seviyorsun
Sevgililerimin hepsi siyah saçlıydı
Ama sarışın seviyon shhsbsbs
Sadece saç rengi benim için. Sirf sarışın diye hiçbir erkeği sevmedim.
Ama siyah saçlı birini ilk görüşte beğenir misin
Beğenirim
Anladım teşekkür ederimmmmmm
Kumral daha iyi
Siyah olsa olmaz mı