Kızlar saç dökmeyen kepek yapmayan kaşındırmayan şampuan öneriniz var mı? Clean ve head&soulders hariç

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar saç dökmeyen kepek yapmayan kaşındırmayan şampuan öneriniz var mı? Clean ve head&soulders hariç

Kepeğin oluşumuna bir çok etken sebebiyet verebilir. Ilk baş bu etkenlerden kurtulmak lazım. Kepeğin kaynağı kimi zaman mevsim geçişleri, kimi zaman deri hastalıkları, kimi zaman şampuanla gösterilen allerjik bir reaksiyon olabilir.
En iyi kepek giderici ilaç karbonat + limondur. Karbonata limon sık saç derine yedir 5dk beklet ardından durula, bu vesile ile saç derindeki virüsler, mantarlar ve hastalıklar varsa ölüp gidecek ve tertemiz olacaktır.
Bir diğer yöntem ise zeytin yağı! Zeytin yağı saç derisini besler ve onarır. Kepek ve hücre yenilenmesi için çok faydalıdır...
Saçları hem yağlı hem de kepek sorunu olan bir kadın olarak önereceğim ilk marka kesinlikle Elidor olur. Senin saçlarına çok iyi geleceğini düşündüğüm, sevdiğim iki şampuandan bahsedeceğim.

Elidor saç dökülmesine karşı saç bakım şampuanını bu konuda tam bir uzman! Saçımdaki dökülmeleri ciddi şekilde azalttı ve özellikle saç uçlarımdaki yıpranmaya da iyi geldi. İçindeki değerli yağlar ve vitaminler sayesinde uzun vade de saçı beslediğini ve güçlendirdiğini düşünüyorum. Bu şampuan olmazsa olmazım diyebilirim.

Elidor kepeğe karşı etkili superblend şampuan kesinlikle bu konuda çok başarılı bir ürün. Kepeksiz ter temiz bir saç derisi için kesinlikle ideal şampuan budur benim için. İçinde bulunan B3 vitamini, çay ağacı yağı ve aloe vera ile mütiş bir temizlik hissi veriyor saça. Özellikle çok kepek sorunumun arttığı kış aylarında bu şampuansız kalamıyorum.
Senin sıkıntın yemeklerden dolayı olabilir
Cevap
6Cevap
Selam gadası 🙃
Elidorun kuru şampuanı var. Dilersen onu deneme şansına sahipsin.
Bu konuyu @Semih4500 e sor bence bana da yardım etmişti.
Bittim sabunu al organik en iyi en dogal sey sonra guzel bi sac kremi kullan mis gibi
kıjüj yapıyor ya ne kadar krem kullansamda
D&P tuzsuz şampuanı önerim çok güzel
Üzerinde saç dökülmesi karşıtı yazan güzel bir şampuan bulabilirsin
Yok maalesef öyle sampuan
Selsun Blue.. Pahalı biraz ama.. Abd ithal
vichy dercos bunu öneriririm.
Bioblas
Restorex
Dalin
saman gibi oluyor
Bende olmuyor valla pırıl pırıl mis gibide kokiye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?