İlk defa şaçimi uzatıyorum nasıl uzatılır bilmediğimden berbere bırakıyorum oda ense ve yanları ellemiyor babamda enseme jilet vurduğunda ensem biraz biçimsiz üzüyor ne yapabilirim? (Resimli)
Uzun saçı sevdiğin için değil de uzatmak zorunda olduğun için yapacaksan yapma bence , saçına şekil vermeyi deneyebilirsin benim de saçlarım gür yatıştırıcı ürünler kullanmayı dene istersen olmazsa uzatırsın
Uzunda kısada seviyorum msü hazilaniyorum mülkatalra girerdem kestiricem mecbur ayriyetden her ürünü kullanamıyorum egzema vardı bende medikal veya doğan ürünler kullaniyorum
Anladım doğal içerikli ürünler araştırmak lazım sana, dert ettiğin gibi asla kötü durmuyor bilmeni isterim ayrıca msü için de başarılar dilerim umarım geçersin :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Selam gadası 🙃
Ensen olduğu gibi kalmalıdır. Sadece kötü duran kılları alman gerekiyor.
Hayır gerekmez uzasın güzel güzel
Ay Saçların çok tatlı yerim seni
Teşekkür ederim 🤗
Ensende bir tuhaflık göremedim ben, gayet normal seni rahatsız eden nedir
Sağ taraf gereğinden fazla gürken sol taraf kıyasla daha seyrek sorduğum zaman kötü göründügünügü söylüyorlar
Uzun saçı sevdiğin için değil de uzatmak zorunda olduğun için yapacaksan yapma bence , saçına şekil vermeyi deneyebilirsin benim de saçlarım gür yatıştırıcı ürünler kullanmayı dene istersen olmazsa uzatırsın
Uzunda kısada seviyorum msü hazilaniyorum mülkatalra girerdem kestiricem mecbur ayriyetden her ürünü kullanamıyorum egzema vardı bende medikal veya doğan ürünler kullaniyorum
Anladım doğal içerikli ürünler araştırmak lazım sana, dert ettiğin gibi asla kötü durmuyor bilmeni isterim ayrıca msü için de başarılar dilerim umarım geçersin :)
Teşekkür ederim
Uzatma derim böyle iyi
Nasıl yani ense iyimi
Evet iyi berber hafif bi düzeltme yapsa sorun yok ki
Böyle gayet iyi ya
Almaa
Hayır alma kalsın