Keratin bakımı sonrası saç dökülmesine nasıl çözüm bulabilirim?

İlk keratin bakımını geçen sene Nisan sonunda yaptırdım, ondan sonra yine geçen sene Ağustos ortası ve son olarak da bu sene martın 13ünde yaptırmıştım. İlk yaptırdığımda da dökülüyordu ama 3-5 tel arası ondan önce 1 tel bile dökülmezdi hatırlarım. İkincisini yaptırdıktan sonra sayısı baya arttı ve üçüncüyü yaptırmadan önceki sayıyla şuanki sayı aynı yani günde 250-300 tel dökülüyordur. Telogen effluvium denildi ama en son yaptırdığımdan beri 6 ay geçti ve telogen effluvium 6 aya kadar sürer deniyor internette. Eski saçlarımı istiyorum doktor çıkar merak etme dedi ama benim artık sabrım taşmaya başladı karışım falan yazdı onları kullanmıştım capicade bir de mantar karşıtı haplar falan deri enfeksiyonlarında kullanılan haplardan da vardı ama sanki hiçbir etkisi olmadı gibi. Ek bir bilgi olarak sadece saç derimin en uçlarında çıkmaya başlamıştı o da 5-10 tel yani çok az içlere doğru baktığımda hiç yeni çıkan göremiyordum bunun çözümü var mıdır bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olursa sevinirim.

Keratin bakımı sonrası saç dökülmesine nasıl çözüm bulabilirim?