Saç Bakım Saçlarınız hangi mevsimde daha güzel gözüküyor? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Saçlarınız hangi mevsim daha güzel? Güncellemeler+1 yıl Mevsim Saçlarınız hangi mevsimde daha güzel gözüküyor? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Saçım kalmadı 🙁. Olduğu zaman yaz kış fark etmez çok güzel görünürdü. 0 8 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ne oldu saçına Yorumla ouzinyo +1 yıl Döküldü, dökülüyor 😑 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Mevsimseldr Yorumla ouzinyo +1 yıl Keşke mevsimsel olsaydı 😐 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Stres yapma Yorumla ouzinyo +1 yıl Hayat bazı şeyleri maalesef bana bırakmıyor. Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Cogu erkegn dökülüyor Yorumla ouzinyo +1 yıl Tek derdim saçım olsa öyle tabii çoğu kişinin dökülüyor. Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. sonbahar ve ilkbahar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Saçım kalmadı 🙁. Olduğu zaman yaz kış fark etmez çok güzel görünürdü.
Ne oldu saçına
Döküldü, dökülüyor 😑
Mevsimseldr
Keşke mevsimsel olsaydı 😐
Stres yapma
Hayat bazı şeyleri maalesef bana bırakmıyor.
Cogu erkegn dökülüyor
Tek derdim saçım olsa öyle tabii çoğu kişinin dökülüyor.
Yaz mevsiminde galiba
Saçmı kaldı stresten
yazın daha iyi olur
sonbahar ve ilkbahar
yazın
Her zaman
Kış.
Her mevsim
Bu aylarda
Her mevsim.