Saç Bakım Hangi saç rengine bir türlü ısınamadınız? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Size soğuk gelen bir türlü sevemediğiniz saç rengi var mı? Güncellemeler+1 yıl Saclad Hangi saç rengine bir türlü ısınamadınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Hemen her saç rengini severim. Yalnız dip boyası gelmiş saçlar hoşuma gitmez. 0 0 Yorumla
Hard-_love Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Bu kızı hiç sevemiyorum ya bu kadar yaşlı gözükmeyi neden ister bi insan anlamıyorum 0 4 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Sempatik ama biraz ketum Yorumla Hard-_love +1 yıl Evet bide çpk yaşlı görünmeye çalışıyor geçen bi fotoğrafını gördüm tanıyamadım Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bence olgun bir kadn imaji vermeye calısıyor olablr Yorumla Hard-_love +1 yıl Yapmaması lazım ama sonuçta zaten o yaşa gelecek ama bir daha bu yaşına dönemeyecek Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl kızıla bir türlü ısınamadım travmam var azıcık 0 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kızıl saçı sevemedim bir türlü bir de platin sarısı 🙃 0 0 Yorumla
Wedge Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl İnsanları tanımadan, nasıl bir insan olduğunu bilmeden açıkçası bilmeden yorum yapmak doğru değil ama şahsi fikrimi soruyorsanız.Platin saçlılar benden uzak durun!😅Sağlıcakla kalın! 0 3 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Platin saclar cok yapay Yorumla Wedge +1 yıl Evet, dediklerine tamamen katılıyorum. 😂 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 429 cevap paylaştı. Marjinal renkler 0 0 Yorumla
Burakdmrc Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 43% +1 yıl saçını sarı diye sarımsı beyaza boyayanlar... 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. sarı suskun çiçeğim 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yeşil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Selam gadası 🙃
Hemen her saç rengini severim. Yalnız dip boyası gelmiş saçlar hoşuma gitmez.
Bu kızı hiç sevemiyorum ya bu kadar yaşlı gözükmeyi neden ister bi insan anlamıyorum
Sempatik ama biraz ketum
Evet bide çpk yaşlı görünmeye çalışıyor geçen bi fotoğrafını gördüm tanıyamadım
Bence olgun bir kadn imaji vermeye calısıyor olablr
Yapmaması lazım ama sonuçta zaten o yaşa gelecek ama bir daha bu yaşına dönemeyecek
kızıla bir türlü ısınamadım travmam var azıcık
Kızıl saçı sevemedim bir türlü bir de platin sarısı 🙃
İnsanları tanımadan, nasıl bir insan olduğunu bilmeden açıkçası bilmeden yorum yapmak doğru değil ama şahsi fikrimi soruyorsanız.
Platin saçlılar benden uzak durun!
😅
Sağlıcakla kalın!
Platin saclar cok yapay
Evet, dediklerine tamamen katılıyorum. 😂
Haha
Marjinal renkler
Gökkuşağı gibi saçlara
saçını sarı diye sarımsı beyaza boyayanlar...
sarı suskun çiçeğim
Yeşil
Yapay sarı 😂
Platin
sarı elbette
mavi
Kizil
Sarı ve turuncu
Kızıl