Saç Bakım Buğday tenliyim kahverengi saçlarım var kızıl yakışır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor buğday tenliyim kahverengi saçlarım var kızıl yakışır mi? Güncellemeler+1 yıl edit: yaptim boya kotuymus evde ilk defa boyle sacimi boyadim begenmedim Buğday tenliyim kahverengi saçlarım var kızıl yakışır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Neden yakışmasın ki. Bence oldukça güzel duracaktır. 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Saç Bakım konusunda 441 cevap paylaştı. Görmek lazım önce 0 10 Yorumla Soran +1 yıl neyini gorucen bugdat ten kahve goz kahve sac? Yorumla TayyarRA +1 yıl Yüzünü Yorumla Soran +1 yıl ne fark edicek yuzum ikisindede ayni sadece degisiklik istiyorum moralim bozuk Yorumla TayyarRA +1 yıl Moralin neden bozuk, anlat bana Yorumla Soran +1 yıl oyle kendimi begenmiyorum sinir oluyorum Yorumla TayyarRA +1 yıl Mmm o zaman buğday tenli isen kızıl renk sana yakışır. Cildinin açıldığını hissettirir Yorumla Soran +1 yıl umarim Yorumla TayyarRA +1 yıl Cidden öyle olur bak. Gözlerin ne renk? Yorumla Soran +1 yıl kahverengi Yorumla TayyarRA +1 yıl Tamam gözlerini de ön plana çıkarır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Selam gadası 🙃
Neden yakışmasın ki. Bence oldukça güzel duracaktır.
Bence hayır ben de buğdayım ve kendime hiç yakıştırmamıştım
Kızıl değil de bakır tonlari daha iyi gider
Bakır daha iyi
Görmek lazım önce
neyini gorucen bugdat ten kahve goz kahve sac?
Yüzünü
ne fark edicek yuzum ikisindede ayni sadece degisiklik istiyorum moralim bozuk
Moralin neden bozuk, anlat bana
oyle kendimi begenmiyorum sinir oluyorum
Mmm o zaman buğday tenli isen kızıl renk sana yakışır. Cildinin açıldığını hissettirir
umarim
Cidden öyle olur bak. Gözlerin ne renk?
kahverengi
Tamam gözlerini de ön plana çıkarır