Saç Bakım Her gün saçlarımı bakır yapmamak için mücadele veriyorum. Bakır saç bakımı nasıl olur? Saust Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Kaç günde bir boyanmalı, kendim boyayabilir miyim, saçı yıpratır mı? Her gün saçlarımı bakır yapmamak için mücadele veriyorum. Bakır saç bakımı nasıl olur? Cevapla Bakım Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
_AsenaKayiBoyluTürk_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Ben kuaföre para vermiyorum şahsen kendim boyuyorum kuaförde çalışmıştım 18 li yaşlarda 9 yüzden biliyorum 0 2 Yorumla Saust +1 yıl Hangi boya ile boyuyorsun? Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Genelde nevaton ve koleston kullaniyorum ama en güçlü ve güzel boya nevaton harika Yorumla
Gunahbenim23 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Bende senin gibiyim ya çok kararsız kalıyorum yaptırıp yaptırmamakta 0 2 Yorumla Saust +1 yıl Yaptıralım gitsin mi ya acaba Yorumla Gunahbenim23 +1 yıl Bencede 😁😁hadi yaptıralım Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Bu kadar istiyorsan yap bence. Bakimi seni yormaz. Bi yerden sonra da alışırsın 0 0 Yorumla
xPsychopath Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl her boya saçı zamanla yıpratır yani boşuna arama yıpratmayan bi şey 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Siz yapmasanız daha iyi olur. 0 2 Yorumla Saust +1 yıl neden öyle dedin ki? Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Yani ilk olduğu için kuaföre gitseniz yaptırsanız daha iyi olur. Yoksa yakışabilir. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bakır saç çok çabuk akıyor sürekli boyaya boyaya oturur renk 0 2 Yorumla Saust +1 yıl ne kadar sürede bir boyamak gerekir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayda 1 boya Yorumla
BZKURTMSN Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Yakışır bakır , ama böyle de iyisin 0 2 Yorumla Saust +1 yıl teşekkür ederimm bakır boyayacağım eninde sonunda ama ne zaman bakalım :D Yorumla BZKURTMSN +1 yıl Saçın sahibi güzel olunca , bakırda hoş olur Kızılda , hatta morda🙂 Yorumla
Bebeninruhi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Boya akinca sarıya dönüyor bildiğin 0 2 Yorumla Saust +1 yıl Boyayı akıtmadan düzenli boyarsam sıkıntı olur mu? Yorumla Bebeninruhi +1 yıl Hiç bilmiyorum Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Üçe vurdur geç 0 1 Yorumla Saust +1 yıl muhtemel sonum böyle olacak :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben kuaföre para vermiyorum şahsen kendim boyuyorum kuaförde çalışmıştım 18 li yaşlarda 9 yüzden biliyorum
Hangi boya ile boyuyorsun?
Genelde nevaton ve koleston kullaniyorum ama en güçlü ve güzel boya nevaton harika
Bende senin gibiyim ya çok kararsız kalıyorum yaptırıp yaptırmamakta
Yaptıralım gitsin mi ya acaba
Bencede 😁😁hadi yaptıralım
Bu kadar istiyorsan yap bence. Bakimi seni yormaz. Bi yerden sonra da alışırsın
her boya saçı zamanla yıpratır yani boşuna arama yıpratmayan bi şey
koyun gibisiniz biri bakır yaptı ya aynısını yapacaksınız illa
Siz yapmasanız daha iyi olur.
neden öyle dedin ki?
Yani ilk olduğu için kuaföre gitseniz yaptırsanız daha iyi olur. Yoksa yakışabilir.
Bakır saç çok çabuk akıyor sürekli boyaya boyaya oturur renk
ne kadar sürede bir boyamak gerekir
Ayda 1 boya
Yakışır bakır , ama böyle de iyisin
teşekkür ederimm bakır boyayacağım eninde sonunda ama ne zaman bakalım :D
Saçın sahibi güzel olunca , bakırda hoş olur Kızılda , hatta morda🙂
böyle kalsın işte mis gibi
bu saç rengine bayılıyorum <3
Bakır saç bakımı güzel olur
Boya akinca sarıya dönüyor bildiğin
Boyayı akıtmadan düzenli boyarsam sıkıntı olur mu?
Hiç bilmiyorum
Üçe vurdur geç
muhtemel sonum böyle olacak :D
ugrasmayin bu kadar saçlarla
Ulan saç rengi ne kadar da güzelmiş