Gür ve düz saçlarım var, küt kemek hata olur mu?
Ağırlık uç kısımlara düşüyor. Hata mı olur?
Gür ve düz saçlarım var, küt kemek hata olur mu?
Ağırlık uç kısımlara düşüyor. Hata mı olur?
Saçlarına ne kadar vakit ayırıyosun bilmiyorum ama günde 7-8 dk vakit ayırıp harika bir hale getirebilirsin. Gür saçların var diye uzun seni yoruyordur eminim. Aşırı kısa olmayan ama omuza da değmeyen bir küt kesim yaptır. Sevceksin bence
Fotoğrafla örneklendirir misiniz? Benim düşündüğüm bir model o kısalıkta
ben aslında önler arkaya göre daha uzun olan saç modelini kullandım şimdi göğüs hizası ve bu fotoda gibi istiyorum, düşündüm yani
Bence bu attığın model daha güzel. Boy olarak da daha iyi bir boy. Saçların uzunken kestirmesi biraz zor olur diye ilk etapta öyle bir öneri de bulunmuştum. Eğer cesaretin varsa ve hafif şekil vermeye vakit ayırırım da diyorsan çene hizası küt bile olur. Saçlarının sıklığını dert etme. burada tek faktör yüzüne küt saç gider mi olmalı
Yüzüm oval-yuvarlak, çene hizasından bir tık uzun daha iyi olacak diye düşünüyorum.. uzun saç sevemedim hiç
Cesaretim var, hatta sabırsızlıkla bekliyorum o günün gelmesini.. sıkıldım gerçekten ama kahkül falan kestirsem mi diye ikilemdeyim
Derin bakışlarım olsun istiyorum, yani saçla derinlik gizem katmak. Yeni bir imaj için ama yanaklarım fazla tombul görünecek diye çekiniyorum
Dar maalesef, en iyisi ertelemek.. risk alamam
Boyum kısa, 160 o yüzden uzun saç daha da kısa boylu yapıyor beni
Ekim ayında olacak, şimdilik planım o
Soruyu güncelleyeceğim, şu an başka şehirdeyim o yüzden biraz zaman var.
Kesimine güvendiğim kuaföre giderim hep, yeniliklere kapalıyım o konuda
Teyzem kuaför kursuna gitti, ona da saç kestirmem anca keratin bakımı falan
Cevap
4Cevap
Gel keselim saçlarını pişman olmassın rahat edersin hemde sen beni dinle kuaföre tonlarca para ödemeye gerek yok ✂️💇♀️
gür saç ile küt kesim arasında ne alaka var
Küt kesince hacim uç kısımlarda oluyor, kabarıyor vs
İstersen yardımcı olabilirim konuşalım istersen
Bayanlarda gür saç her zaman çok yakışıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?