Her gün saçım yağlanıyor. Hemen hemen her gün saçımı yıkıyorum 🙄 ne önerirsiniz? Cildiyeye mi gidim artık 😒

Her gün saçım yağlanıyor. Hemen hemen her gün saçımı yıkıyorum 🙄 ne önerirsiniz? Cildiyeye mi gidim artık 😒
Saçlarınızı her gün yıkamak saç derinizin dengesini bozar kuruluk ve çabuk yağlanma şikayetlerini beraberinde getirir. Yıkadıkça saç derisi kurur ve kurudukça yağ salgılar.
Şampuandaki kimyasalların fazla miktarlarda ve sık kullanılması saç derisinde yağ dengesinin bozulmasına ve saç uçlarında kuruluğa sebep olur.
Bu sorun bende de var. 3 güne bir saçımı yikamaya alıştırdım. Ve şimdi de 3 güne bir yağlaniyor. Bunun için doktora gittim ve 3 gube bir yağlanması normal dedi bana. Hergun saçlarını yıkama.
Ayrıca ben zeytinyağlı sabun kullanıyorum. Uzun zamandır ne kepek ne de başka bir sorun yasamıyorum saçlarımda. Ama düzenli kullanmak gerekiyor.
saçın yağlanması sağlıklı olduğunun göstergesidir
çok fazla yağlanma oluyorsa kremsiz şampuan kullanmalısınız bu sayede saçın yağ oranını düşürebilirsiniz
ama bu seferde saçınız kuruyup kabarabilir
Cevap
3Cevap
kuru şampuanlar var bak. yağdan arındırıyor ve temiz görünmesini sağlıyor.
Her gün saçını yıkadığın için yağlanmasını arttırmışsın. Yağ onarım içeren bioxcin kullan
bulursan bana da söyle
Elidor kullan
Sabunla yika
Bittim sabunu, kükürtlü sabun denedim onlar işe yaramadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?