Saç Bakım Saç uzatabilme konusunda ne kadar iddialısınız? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hiç kestirmeden saç uzatabilir misiniz? Çok iddialıyım Öyle bir iddiam yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Saç uzatabilme konusunda ne kadar iddialısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hiç kestirmeden dolu sanıyor belli bir yerden sonra yavaşlıyor uçtan her ay aldırmak lazım 0 0 Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl cok degılım eskıden uzatırdımda sımdı uzatamıyorum :D 0 3 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Neden istedigiyerdeyım +1 yıl dökülme oranı yukselıyormus o yuzden birsuskuncicek +1 yıl Ilginc
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok iddialı değilim açıkçası kestirmesem bile saçlarım çok geç uzuyor 0 0 Yorumla
BuseAkcannn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl özel kulllandığım förmüller var 1 ayda gözle görülür muhteşem canlı uzun saçlarrrrr... 0 3 Yorumla Mervenaz1 +1 yıl bizimlede paylaşş Yorumla BuseAkcannn +1 yıl @Mervenaz1 liqiud keratin kulllaaaan Yorumla Mervenaz1 +1 yıl saçlarıma bir kere keratin bakımı yaptırmıştım şu an aktıda saçlarım ucun olduğu için yaptırmak pahalı oluyor:) Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl kendi uzuyo kiben bişey yapmıyom :D 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ne güzel Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aksine saç uzatma olayını da hiçbir zaman sevmem 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Aşırı iddialıyım hem de. 0 0 Yorumla
banayasall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Çok iddialı başlayıp bi yerde vazgeçiyorum ben. 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. normal suskun çiçeğim 0 0 Yorumla
elifcelikkayaa Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Kısa saç candır gerisi heyecan :) 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Doğru Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hiç kestirmeden dolu sanıyor belli bir yerden sonra yavaşlıyor uçtan her ay aldırmak lazım
cok degılım eskıden uzatırdımda sımdı uzatamıyorum :D
Neden
dökülme oranı yukselıyormus o yuzden
Ilginc
Çok iddialı değilim açıkçası kestirmesem bile saçlarım çok geç uzuyor
özel kulllandığım förmüller var 1 ayda gözle görülür muhteşem canlı uzun saçlarrrrr...
bizimlede paylaşş
@Mervenaz1 liqiud keratin kulllaaaan
saçlarıma bir kere keratin bakımı yaptırmıştım şu an aktıda saçlarım ucun olduğu için yaptırmak pahalı oluyor:)
kendi uzuyo ki
ben bişey yapmıyom :D
Ne güzel
Aksine saç uzatma olayını da hiçbir zaman sevmem
Aşırı iddialıyım hem de.
Hiç uzatmadım saçlarım dalgalı
Çok iddialı başlayıp bi yerde vazgeçiyorum ben.
normal suskun çiçeğim
Öyle bir iddiam yok
Kısa saç candır gerisi heyecan :)
Doğru
Öyle bir iddam yok
İddialıyım
Uzadıkça inceliyor
İddiam yok
Uzun saç sevmem