Saç Bakım Saç taramayı seviyor musunuz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Saç taramayı ve taratmayı sevenler? Güncellemeler+1 yıl Saclar Saç taramayı seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevmek zorundayım başka çarem yok 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl seviyorum yasakinleştiriyoraynı zamanda uyku da getiriyor bunu yeni öğrendim 0 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Saçlarım döküldüğü için sevmiyorum. Karman çorman olmadığı sürece taramıyorum. 0 0 Yorumla
Kuyruksuzkız Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayatımda gördüğüm en tuhaf soru bu olsa gerek 😐😂 0 0 Yorumla
Kkırrrpapatyası Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Taratmayı severim öyle biri olursa taramak iyi hissettiriyor 0 1 Yorumla Haircutbursalı +1 yıl Bende taramayı severim senin saçlarını tararım istersen Yorumla
Keslerr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Hayatımda hiç tarak kullanmadım saç taramadım ellerimle şekil verip bırakırım 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kendi Saçımı bile taramayı sevmiyorum elimle yapıyorum 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Evet seviyorum. Sevdiğim kadının da saçlarını taramak çok hoşuma gider. 1 0 Yorumla
begendin Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl kadın saçı taramak güzel bir şey. şahsen kendi acımdan istemem. sevmem diyelim. 0 0 Yorumla
Haircutbursalı Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Bir bayanın saçlarını taramayı kesmeyi severim fevkalade güzel bir şey 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl 😌😌ultra ultra güzel bir erkek davranışı 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. severim suskun çiçeğim 0 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sevmem çok karışık saçlarım var 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl En sevdiğim şey sürekli saçlarımı tararım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Birinin saçımı taramasını seviyorum 0 3 Yorumla Haircutbursalı +1 yıl Ben tararım istersen 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye istiyeyim Yorumla Haircutbursalı +1 yıl Saçlarının taranmasını seviyorum dedin bende taramayı severim oyüzden dedim ne kızdınki Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Hiç sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sevmek zorundayım başka çarem yok
seviyorum ya
sakinleştiriyor
aynı zamanda uyku da getiriyor bunu yeni öğrendim
Saçlarım döküldüğü için sevmiyorum. Karman çorman olmadığı sürece taramıyorum.
Hayatımda gördüğüm en tuhaf soru bu olsa gerek 😐😂
Taratmayı severim öyle biri olursa taramak iyi hissettiriyor
Bende taramayı severim senin saçlarını tararım istersen
Hayatımda hiç tarak kullanmadım saç taramadım ellerimle şekil verip bırakırım
Kendi Saçımı bile taramayı sevmiyorum elimle yapıyorum
Evet seviyorum. Sevdiğim kadının da saçlarını taramak çok hoşuma gider.
kadın saçı taramak güzel bir şey. şahsen kendi acımdan istemem. sevmem diyelim.
Bir bayanın saçlarını taramayı kesmeyi severim fevkalade güzel bir şey
😌😌ultra ultra güzel bir erkek davranışı
Çok severim.
severim suskun çiçeğim
Sevmem çok karışık saçlarım var
En sevdiğim şey sürekli saçlarımı tararım
Birinin saçımı taramasını seviyorum
Ben tararım istersen 😊
Niye istiyeyim
Saçlarının taranmasını seviyorum dedin bende taramayı severim oyüzden dedim ne kızdınki
Taramak isteyen pembeliler gelinler.
Çok seviyorum
Evet seviyorum
Severiz
Evet seviyorum
Severim
Sevmem hiç
Evet
Hiç sevmem
Eveet
Seviyorum
Bazen