Saç Bakım Mavi saç mı daha marjinal yoksa yeşil saç mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Mavi saçlar mı yoksa yeşil saçlar mı? Yeşil Mavi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mavi saç mı daha marjinal yoksa yeşil saç mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 950 cevap paylaştı. Mavi daha çekici duruyor bana göre.Ama saçın hepsini değilde bi kısmını seviyorum ben.. 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 22 +1 yıl Yeşil daha marjinal geliyor ama mavi aşktır benim için💙 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yeşil biraz daha iyi gibi 0 0 Yorumla
gizliiuyee00 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Göreceli bir kavram bu ben ikisinide sevmiyorum mesela 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neredeyse 3 yıldır mavi kullanıyorum daha marjinal duruyor yeşilden hemde daha çekici tabi bana göre 1 2 Yorumla sisilenitis +1 yıl Denizi kiskandirabilir misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar güzel değilim Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Sadece uçlara daha güzel olur bence. 1 0 Yorumla
Emre3558123 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İkiside marjinal ama mavi daha güzel 😊 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. mavi 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Mavi renk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Mavi daha çekici duruyor bana göre.
Ama saçın hepsini değilde bi kısmını seviyorum ben..
Yeşil daha marjinal geliyor ama mavi aşktır benim için💙
Yeşil biraz daha iyi gibi
Göreceli bir kavram bu ben ikisinide sevmiyorum mesela
Neredeyse 3 yıldır mavi kullanıyorum daha marjinal duruyor yeşilden hemde daha çekici tabi bana göre
Denizi kiskandirabilir misin?
O kadar güzel değilim
Sadece uçlara daha güzel olur bence.
İkiside marjinal ama mavi daha güzel 😊
movi saç daha güzel :)
Mavi saç daha marjinal
mavi
Taksim serseriler gibi 😂
Mavi
hiçbiri:)
Turuncu saç
Yeşil