Saç Bakım Platin sarısı saç kimlere yakışır? MaxwellinDinozoruFenomen Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Bazı koyu kaş renginde olanlarda da güzel olabiliyor. Platin sarısı saç kimlere yakışır? Görüş Yaz 15 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Redamancy-4Fenomen Takip Et Master Yaş: 20 5 ay Saç Bakım konusunda 1,9b görüş paylaştı. Hiç kimseye yakışmayan bir renk 0 0 Yorumla
Beneklı1910 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eig 96% 5 ay Tüm aşko kuşko kızlara yakışıyor yakışmayanını görmedim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Soğuk (pembe) alt tonlu tene sahip olanlara sarının her türlüsü doğal ve o kişiye aitmiş gibi durur ❤️🫶🏻 0 0 Yorumla
Ofofofofofofof Takip Et Xper 4 Yaş: 19 5 ay Şoparlara. Lütfen çingena kardeşlerimizin stilini çalmayalım 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 100% 5 ay Buğday tene yakışıyor ama dipten değil 0 0 Yorumla
NesliIil Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eig 97% 5 ay Bana yakışmayacağı kesin bsbzjdjdjdh 1 1 Yorumla Boavistaa 5 ay Yakışır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Hiç kimseye yakışmayan bir renk
Tüm aşko kuşko kızlara yakışıyor yakışmayanını görmedim
Soğuk (pembe) alt tonlu tene sahip olanlara sarının her türlüsü doğal ve o kişiye aitmiş gibi durur ❤️🫶🏻
Şoparlara. Lütfen çingena kardeşlerimizin stilini çalmayalım
Buğday tene yakışıyor ama dipten değil
Bronz tene çok güzel gider
Bana yakışmayacağı kesin bsbzjdjdjdh
Yakışır
Yakışan kimse kalmadı geçti o
Bronza iyi gidiyo
Kadınlara..
Renkli gözlü beyaz tenlilere
Sana 👍
Beyaz ten
rich guys