Saç Bakım Kızlar pixie kesimi denedinizmi ya da kendinize yakıştırırmısınız? saçlarınızı pixie kestirirmisiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 💇♀️💇♀️💇♀️ Güncellemeler+1 yıl 😎💇♀️💇♀️💇♀️ Güncellemeler+1 yıl 💇♀️💇♀️💇♀️💇♀️💇♀️💇♀️ Kızlar pixie kesimi denedinizmi ya da kendinize yakıştırırmısınız? saçlarınızı pixie kestirirmisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Denemistm güzeldi ama ben uzun sac seviyorm 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kısa saç rahatlıktır deyip saçını kestirmiştin hatırladığım kadarıyla hatta ben kesicektim sizi bekleyemem demiştin😃 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet ya Yorumla Soran +1 yıl Ya işte bende bekliyorum ki @birsuskuncicek saçlarını bana kestirecek uçlarından da olsa 😢 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Denemistm güzeldi ama ben uzun sac seviyorm
Kısa saç rahatlıktır deyip saçını kestirmiştin hatırladığım kadarıyla hatta ben kesicektim sizi bekleyemem demiştin😃
Evet ya
Ya işte bende bekliyorum ki @birsuskuncicek saçlarını bana kestirecek uçlarından da olsa 😢