Saç Bakım Saçlarınıza maşa yapmak zaman mı ister? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Saçlarınıza maşa yapmaya vaktiniz var mı? Güncellemeler+1 yıl Guncel Saçlarınıza maşa yapmak zaman mı ister? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benim buna ihtiyacım yok çünkü zaten kıvırcık dalgalı arası bir şey 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl maşanın ne olduğunu bilmiyom ki :Dbenim bildiğim bi maşa var o da maşa ile koca ayı :D :D 0 0 Yorumla
Hayirrrr1111 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl pek olmuyor o yüzden aralıklı perma yaptırdım maşaya benzer duruyor 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Vaktim var. Hemen 15 dk gibi bir sürede dalgalı görüntülere merhaba 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl saçlarım doğuştan maşalı gibi zaten çok şükür şanlıyım 😌 0 1 Yorumla ayhoştulan3121 +1 yıl Merak ettim işte yaa Yorumla
güneşeaşıkkardanadam Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Karıya bak ne güzeldir loVaktiniz yoksa kuaförde yaptırın yakışıyor 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Saçlarım dalgalı zaten, tercih etmiyorum. 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl saçlarım uzun olduğu için 1 saatimi alıyor. 0 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Saçlarım uzun ve fazla 1 saat kadar sürüyor 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Hiç anlamam. İhtiyacım yok 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. dalgalı olduğu için gerekmiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim buna ihtiyacım yok çünkü zaten kıvırcık dalgalı arası bir şey
maşanın ne olduğunu bilmiyom ki :D
benim bildiğim bi maşa var o da maşa ile koca ayı :D :D
pek olmuyor o yüzden aralıklı perma yaptırdım maşaya benzer duruyor
Vaktim var. Hemen 15 dk gibi bir sürede dalgalı görüntülere merhaba
saçlarım doğuştan maşalı gibi zaten çok şükür şanlıyım 😌
Merak ettim işte yaa
Karıya bak ne güzeldir lo
Vaktiniz yoksa kuaförde yaptırın yakışıyor
Saçlarım dalgalı zaten, tercih etmiyorum.
saçlarım uzun olduğu için 1 saatimi alıyor.
Saçlarım uzun ve fazla 1 saat kadar sürüyor
40 dakikamı alıyor
Hiç anlamam. İhtiyacım yok
Elbette var, üşenmezsem yaparım
Ee maşa ne oluyor tam olarak sdkjfhskj
dalgalı olduğu için gerekmiyor
Hemde ne zaman aliyor
Benim gibi uzunsa evet uzun sürer.
Ben 15 dakika da yapıyorum
çok fazla uzun sürmüyor
istemez
vaktim yok