Saç Bakım Sarı saçlar çekiciliği artırıyor mu? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Sarı saç daha mı kadınsı bir renk? Güncellemeler+1 yıl Saclar Sarı saçlar çekiciliği artırıyor mu? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 950 cevap paylaştı. Sarı saç herkese yakışmıyor ama. 0 0 Yorumla
Treda Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl hayır bence kişi kendine yakışan saçı doğru rengi doğru modeli bulmalı 0 0 Yorumla
ÜyeOldum34 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Alakası yok,. Kadına doymuş erkeğe zır gelir böyle şeyler 0 4 Yorumla gizemnnn +1 yıl kadina doymus erkek var mı Yorumla ÜyeOldum34 +1 yıl @gizemnnn ben varım kardeş Yorumla gizemnnn +1 yıl doymus nasil oluyor Yorumla ÜyeOldum34 +1 yıl @gizemnnn standart geliyor hepsi.. Cinselliğe ihtiyaç duymuyorum sadece.. Daha iyisi iki tuşa bakıyor Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Biraz marjinallık katıyor, doğal sarı renk çoğu insanda çekinik bir renk sonuçta 0 0 Yorumla
Affetmezacımaz Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Sarı ve turuncu saçlı kızları pompaladığımda daha oluk oluk boşalıyorum😎 Sarı saç çekiciliği artırıyor. 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl sempatikliğin tatlılığın rengi sarı saçtır 0 0 Yorumla
karavanlagidelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Yakışana gidiyor sadece herkese değil 0 0 Yorumla
Yalnızkadınn06 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 58% +1 yıl Hayır bir tık daha dikkat çekici sadece. 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Yüz güzelliği yoksa hiçbir etkisi olmuyor. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. Bence hayır. Bana aksine çocuksu geliyor 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. sarı saçı sevmem filiz akın hariç 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aksine bence siyah ya da koyu saç daha çekici. 0 4 Yorumla gizemnnn +1 yıl kimse cekici bulmuyor ki Yorumla ikizterazi +1 yıl Bulmasınlar, beyaz tende siyah saç enfes durur. Görmedikleri için öyle diyorlar. Yorumla gizemnnn +1 yıl esmere yakismaz mi Yorumla ikizterazi +1 yıl Esmere de yakışır tabiki. Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl bence çekicilik saç rengiyle falan alakası yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayır ama turuncu öyle 0 1 Yorumla Affetmezacımaz +1 yıl Sarı ve turuncu saçlı kızları *iktiğimde daha oluk oluk boşalıyorum😎 Yorumla
Yalanduunyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Dogalsa evet 0 3 Yorumla gizemnnn +1 yıl sen dogalmisin Yorumla Yalanduunyaa +1 yıl @gizemnnn evey Yorumla Yalanduunyaa +1 yıl Evet* Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sarı saç herkese yakışmıyor ama.
hayır bence kişi kendine yakışan saçı doğru rengi doğru modeli bulmalı
Alakası yok,. Kadına doymuş erkeğe zır gelir böyle şeyler
kadina doymus erkek var mı
@gizemnnn ben varım kardeş
doymus nasil oluyor
@gizemnnn standart geliyor hepsi.. Cinselliğe ihtiyaç duymuyorum sadece.. Daha iyisi iki tuşa bakıyor
Biraz marjinallık katıyor, doğal sarı renk çoğu insanda çekinik bir renk sonuçta
Sarı ve turuncu saçlı kızları pompaladığımda daha oluk oluk boşalıyorum😎 Sarı saç çekiciliği artırıyor.
sempatikliğin tatlılığın rengi sarı saçtır
Yakışana gidiyor sadece herkese değil
Kişiden kişiye değişir
Hayır bir tık daha dikkat çekici sadece.
Yüz güzelliği yoksa hiçbir etkisi olmuyor.
Bence hayır. Bana aksine çocuksu geliyor
Bana göre kızıl saçlar arttırıyor
Arttırıyor kesinlike
sarı saçı sevmem filiz akın hariç
Aksine bence siyah ya da koyu saç daha çekici.
kimse cekici bulmuyor ki
Bulmasınlar, beyaz tende siyah saç enfes durur. Görmedikleri için öyle diyorlar.
esmere yakismaz mi
Esmere de yakışır tabiki.
bence çekicilik saç rengiyle falan alakası yok
Kızıl daha etkili bence
Hayır ama turuncu öyle
Sarı ve turuncu saçlı kızları *iktiğimde daha oluk oluk boşalıyorum😎
Evet
ölüyorlar sari sacli kadinlar icin
Ööğğğhh
Dogalsa evet
sen dogalmisin
@gizemnnn evey