Cilt alt tonuna göre, kaş ve göz rengine göre değişiyor bence. Ten rengi esmere yakın olup açık tonlu saçları güzel şekilde taşıyan insanlar var.
Sadece ten renginin ne kadar açık ya da ne kadar koyu olduğu önemli değil kısacası00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKoyu kumral. Baya uzundu kestirdim bu sene, bir daha da kestirmeyi düşünmüyorum. 😄 Paso uzatıcam artık kırıkları aldıracağım sadece. Bu detaylı saçlarım hakkındaki bilgiyi de ne yapmak isterseniz yapınız.. 🫠
19 Yorumla- +1 yıl
Detaylı bilgilendirme için teşekkürleri sunuyorum 😄 başka üye de pişman olmuş kestirdiğine bence de uzatın uzun saç daha iyi 😂
- +1 yıl
Ne demek. 😄 Kesinlikle ✨
- +1 yıl
😄✨
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🍀 Bir tane sorumda eig seçtiğim seni soru hata veriyoe giremiyorum rica ederim diyemedim burdan diyim. 😂😂 Hata düzelirse soruya da yazarım
- +1 yıl
Ricanı her türlü kabul ediyorum için rahat olsun 😂😂🙏🏻 uygulamadan girdiysen normaldir bende de oldu geçenlerde tarayıcıdan girince açılıyor ama ricanı aldım kabul ettim sağol 😂
- +1 yıl
Evet uygulamadan girdim şimdi de tarayıcıdan girmeye üşeniyorum ama gün içinde de girerim kesin. Rica etmeden içim rahat etmez benim, yok öyle😄😄
- +1 yıl
Boşuna kraliçemiz demiyoruz kibarlık desen var ince fikirlilik desen var var da var 😄 eksik olma 🙂🌺
- +1 yıl
Ah teşekkür ederim onurlandırdınız beni sayın kralımız 😂🙏
- +1 yıl
Rica ederim lafı olmaz her zaman 😂🌸
+1 yılAçık ten kesinlikle makyaj istiyor hele ki sarı saçla. Ama ne olursa olsun açık tene her renk yakışır sadece saç şeklini ve makyajını renge göre ayarlaman gerek
00 Yorumla
Şu anda kızıl. Ama orjinal saç rengim bu :
26 Yorumla- +1 yıl
İkisi de güzel bence ayrı tarz katmış
- +1 yıl
Rica ederim 🙂
- +1 yıl
Rica ederim 😄.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
230Cevap
+1 yılBence, sarı saç altın bronz tene yakışıyor çoğunlukla. Buğday tenli kişiler çok iyi taşıyor özellikle. Beyaz tenlilere daha çok bal köpüğü ve açık kumral yakışıyor.
30 Yorumla- Saç Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle kahverengi ile sarı gibi bir şeyin arasında kumral gibi ama hani biraz daha açık benim kendi saç rengim oldukça seviyorum
10 Yorumla - Saç Bakım konusunda 11,1b cevap paylaştı.
u +1 yılSarışın renk
10 Yorumla Normal kahverengi işte tam tonunu bilmiyorum da aralara sarı balyaj artırmayı düşünüyorum. Sonrasında sarıya çeviririm beyaz tenin faydaları işte, her ton yakışıyor
17 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar şanslısın her renk yakışır istediğine boyarsın djdj
- +1 yıl
Vardır başka sjsj
- +1 yıl
Bu kadar şans fazla azcık başkalarına da dağıt sjsj
- +1 yıl
Sağlık olsun napalım 😄
+1 yılAltın sarısı. Güneşe çıkınca +9 item gibi parlıyor 😃
11 Yorumla- +1 yıl
Vay 😄
Orjinali kahve , şimdiki hali sarı..
Görseldeki adamın bacaklar photoshop mu?13 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum direkt aldım görseli, öyle mi geldi?
- +1 yıl
Var böyle erkekler de işte 😄
+1 yılKumral. Hiç boyamadım. Belli bir modeli yok. Hep nasılsa öyle 😀💜💜🌻🌻
11 Yorumla- +1 yıl
Doğal renginde olması güzel 😄
+1 yılBende aynı durumdayım sanırım alt ten rengimizden kaynaklıymış bu olay bazı esmerlere sarı süper ötesi yakışıyorken bana yakışmıyordu araştırdım alt ten rengime uygun değilmiş benim tenim pembe beyaz soğuk oluyormuş o yüzden soft renkler daha iyi gidermiş yanloş hatırlamıyorsaö
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiyaha yakın kahverengi çilek kızılı olsun veya tamamen siyah olsun istiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Boyatırsın yakında
Kumral.
Küçükken baya sarıydı o hali olsa daha mutlu olurdum ama şu anda da seviyorum. Boyatmayı hiç düşünmedim yakın zamanda da düşünmüyorum10 YorumlaBende açık tenliyim saçım kestane rengi bigi aslında ama nemli bölgelerde simsiyah oluyor. Siyah çok yakışıyor ama az güneş gorse rengi kahverengi kumral gibi kestane gibi değişik renk alıyor güneşin gelişine göre 😂
01 YorumlaKoyu kahve orijinal hali ancak arada boyuyorum uçlarını.
10 Yorumla
+1 yılMemnunum boyada yapmıyorum kahverengi ve ince bukleli
10 Yorumla
+1 yılDoğal rengi siyah patlıcan moruna boyamıştım şimdi rengi değişti kızıl gibi bi şey oldu
25 Yorumla- +1 yıl
Açık tenli ise kızıl iyi durur
- +1 yıl
Yok esmerim kapalıyım da zaten bi tek b n görüyorum🤣
- +1 yıl
Olsun kendini seviyorsan o halinle yeter 🤣
- +1 yıl
Aynen☺️
- +1 yıl
😊
Ben doğallıktan yanayım her zaman naturel tonlar hep cezbedicidir..
Kahve ve tonları her cilt tipine uygun renkler.. bu aralad favorim sıcak çikolata 😉00 Yorumla
+1 yılüfff :D canım varya sahanesın :D sana Sarı on numara gider mavi lens ile muhteşem olursun :D kızılda iyi gidebilir :D
ya kızıl
ya sarı
ol :D ama her haklınle guzelsın sen :D00 YorumlaKızıl yeni kestirdim ama ufak bi pişmanlık hissi geldi
13 Yorumla- +1 yıl
Niye kestirdin ki ☹️
- +1 yıl
Neyse sağlık olsun diyelim Kadınlara uzun saç daha iyi gidiyor uzar yakında
+1 yıltee böyle
15 Yorumla- +1 yıl
orijini böyle yalnız "/
- +1 yıl
saçlarımı hiccc boyamadim bebisim:)
Siyah yap, ya da Koyu kızıl koyu kahve yakışır :)
Benim saçlar sarı ama ben yıllardır siyah yapiyorum Mizacımı sert gösteriyor.00 Yorumla
+1 yılSarının uygun bir tonu bulunabilir. Ama bence beyaz tenli kadının taşıdığı en etkileyici saç rengi siyah.
00 Yorumla
+1 yılKendine yakışanı yap. Başkasının ne düşündüğüne bakma. Görüş alabilirsin ama yapmak zorunda değilsin. :)
03 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki
- +1 yıl
😊👍🙋♂️
- +1 yıl
Teşekkür ederim efenim.
+1 yılAçık tenlilere kesinlikle koyu renkler çok yakışıyor tende patlıyor kesinlikle koyu kahverengi gibi bir renk tercih etmeliler
00 YorumlaBütün bir kışı kızıl olarak geçirdim , çokta güzeldi yaz niye geldi ki? sonbahar gelsin kızıl yap şimdilik böyle devam et bence
00 Yorumla
+1 yılOww.
Sarı diyen var ya. Ulan bu hatun saçları sarı yapsa yolda yürüyemez ne kadar yavrum derler saçmalamayın. Böyle iyi abi.00 YorumlaKaradır saçlarım ferman yazdırır bu dert seni diyar diyar gezdirir 😂😂
10 Yorumla
+1 yılsiyahımsı siyah :D herkes aynı renk diyicek kızlar dışında napalım şimdi :D
10 Yorumla
+1 yılKoyu kahverengi kestane tarzı bir şey ben de tam anlamadım 😂😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Ben teşekkür ederim efendim 😂 valla bilmiyorum noldugunu bilsem diyecem kuaföre gidiyorum başka renk arkadaşıma soruyorum başka renk kendim bakıyorum başka renk bukalemun gibi saçlarım var 😂😂😂😂
- +1 yıl
😂😂😂❤️
+1 yılSiyah aralarda hafif gri beyaz oluyor ama yoğun siyah.
10 YorumlaBeyaz tenli insanlara her tenk yakışır, mavi yeşil kızıl vs vs
10 Yorumla
+1 yılAçık kumral a boyatip aralara sarı eklettirebilirsin ışıltı babında. Hoş ve doğal durar.
10 YorumlaAçıkçası ben kumraldan yanayım hafif sarışınlık iyidir bende beyaz tenliyim ve hoş duruyo
10 Yorumla
+1 yılkaramel veya koyu kahve , siyah
kizilda olabilir ama rengi erken aktigi icin onermem.00 Yorumla
+1 yılSarı saç herkesi öyle gösterir bu yüzden biraz makyaj yapman gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu kızılımsı kahve veya kahvemsi kızıl artık her neyse :D
00 Yorumla
+1 yılBeyaz tenlilere sapsarı saç yakışmıyor zaten. Mavi boyat :)
00 YorumlaDurekt sari tonlarina boyama. Fındık kabugu uzerine ince şerit golge guzel gider sana
01 Yorumla
+1 yılKüllü renklerin yakışmadığı yok
Yaptır bakem küllü sarıdan bir ombre nail oluyor00 Yorumla
+1 yılBal köpüğü, küllü kumral, koyu kumral olabilir..
#Premseshanım00 YorumlaHer beyaz tene sarı saç yakışmıyor.. koyu renkler daha hoş duruyor..
00 Yorumla
+1 yılKalsın bence böyle güzel :) ama istiyorsan sarı yap ya da biraz açık kahve tonlarında yaptır.
00 Yorumla
+1 yılNe olursan ol yine de gel alakası yok ama böyle diyersim geldi bir an :D
00 YorumlaSakın sarı yapma yogun bı kestane ya da kumral olabılır ama bence boyle kalsın gayet guzel
00 YorumlaBana sual edersen renk güzel 🙋. Sana daha çok yakışan bir model seçebilirsin ama.
00 YorumlaKoyu kızıl :-) beğeniyorum böyle
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel 😊
+1 yılKaramel sarısı klasik 😏😂
17 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş 😄
- +1 yıl
İdare eder😂
- +1 yıl
Beğenmiyor musun bu rengini 😄
- +1 yıl
Beğeniyorum hiç değişmedi yıllardır bu rengi kulaniyorum ten rengimle uyuşuyor
- +1 yıl
Ten rengiyle uyar evet umarım hep bu renkte kalır saçların
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Ben kelim kanka her gün ustura vuruyorum. 😅
15 Yorumla- +1 yıl
Aga be 😄
- +1 yıl
Kimisine yakışıyor doğru 😄
+1 yılAçık tenliyim doğuştan saçlarım sarı ama siyaha boyatıyorum
00 Yorumla
+1 yılSaçı boyatmaya gerek yok ya Allah ten rengine göre saçının rengini ayarlamış zaten şu doğallığınızı niye bozuyonuz anlamıyom :)
10 Yorumla
+1 yılbiri şunun üzerine toprak atsın o güzelim saçlarını boyatmadan
00 YorumlaAçık tenlilere genelde bakır tonlarını ya da kızıl tonlarını yakıştırıyorum.
00 Yorumla
+1 yılaçık tenli kızlara kestane rengi saç yakışıyor bence
00 YorumlaAçık renk tercih etmeliler.
00 Yorumla
+1 yılBeyaz tenli değilsen ruh gibi durmaz bu bir, sarı saç beyaz tenlilerden başkasina yakışmaz bu iki
00 Yorumlabence iç yapma anlıyorum değişklil istiyosun ama cidden çok iyi
00 YorumlaKızıl kahve ve kıvırcık
20 Yorumla- Saç Bakım konusunda 432 cevap paylaştı.
u +1 yılSarı hatta kumral diyelim
20 Yorumla Cok guzel olanlar sonradan cok cirkin oluyor. Cabuk bozuluyorlar.
00 YorumlaDdalga mi geçiyorsun? Afet gibisin kalkmışsın hangi renk yakışır diyorsun.
00 YorumlaKalcama kadar sarı 😁 o kadar memnunum kiii
311 Yorumla- +1 yıl
Baya uzun demek ki saçın 😄
- +1 yıl
O zaman baya saçına özen gösteriyorsun bakıyorsun 🙂
- +1 yıl
Ahaha o derece yani olsun güzel saçlarım var dersin artık 🤣🤣
- +1 yıl
Ne sebebi var 🤣🤣
- +1 yıl
Helal olsun kendine bakan özen gösteren insanları takdir ediyorum 🙂 👏
- +1 yıl
😊😊
- Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkestane kahverengisi
10 Yorumla - Devamını Gör (340)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne