Saç Bakım Saçlar basık ve sönük olduğu zaman hacim verilmeli mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Saçlar basık ve sönük olduğu zaman hacim verilmeli mi? Yoksa basık saçlar da ayrı bir tarz mı?#Edamedasaçbakım 🌺 ℯ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶 Güncellemeler+1 yıl Güncel 🍉 Saçlar basık ve sönük olduğu zaman hacim verilmeli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃İlla ki hacimli saçlar daha çok dikkat çekiyor. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hacimsiz saçlar hiçbir şekilde güzel durmuyor. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bence verilmeli 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl ben basık saçı daha çok seviyorumhacimli saçlarda güzel de basık ve düz saçlar çok çekici bence 1 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Basık kafa gibi değil mi sence? Mesela benim şuanki Profil fotoğrafımdaki saçım da basık Yorumla SalvioHexia +1 yıl bence çok güzel bir saç modeli basık ve düz saçsana da çok yakışmış Yorumla Edameda06 +1 yıl Anladım teşekkürler sipirmin 🤣 Yorumla SalvioHexia +1 yıl rica ederim piremses 👸 Yorumla
AntibakTeriyel Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yüzünüz güzel fakat saclar sönükse yüz pek ortaya çıkmıyor hacim olmayınca... 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Şu anlık o derdimiz yok ama uzatıyorum saçları o zaman karar veririz 🤪 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. altaki güzel şık ve güzel görünüyor 2 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ya topuza çevirirsin ya da hacim mecbur 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 455 cevap paylaştı. Şekli Kötüyse Evet Hacim Şekil verilmeli 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 561 cevap paylaştı. Verilmeli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Selam gadası 🙃
İlla ki hacimli saçlar daha çok dikkat çekiyor.
Hacimsiz saçlar hiçbir şekilde güzel durmuyor.
Bence verilmeli
ben basık saçı daha çok seviyorum
hacimli saçlarda güzel de basık ve düz saçlar çok çekici bence
Basık kafa gibi değil mi sence? Mesela benim şuanki Profil fotoğrafımdaki saçım da basık
bence çok güzel bir saç modeli basık ve düz saç
sana da çok yakışmış
Anladım teşekkürler sipirmin 🤣
rica ederim piremses 👸
Yüzünüz güzel fakat saclar sönükse yüz pek ortaya çıkmıyor hacim olmayınca...
altaki güzel şık ve güzel görünüyor
Ya topuza çevirirsin ya da hacim mecbur
Şekli Kötüyse Evet Hacim Şekil verilmeli
Kesinlikle evet.. <3
Sönük olan her şey canlandırmalı
Verilmeli bence
Hacim neydi hacim emekti
Alttaki güzel duruyor
Verilmeli.
Verilmeli
Nasıl hacim verilir?
Verilmez.