Saçlarım son dönemlerde aşırı kuruyor, nemlendirmek için ne yapabilirim?

Saçlarım son dönemlerde aşırı kuruyor, nemlendirmek için ne yapabilirim?

Saçlarını yumuşatmak için saç bakım yağı kullanabilir ya da doğal yağlardan faydalanabilirsin. Özellikle zeytinyağı saçlara çok iyi gelir. Aynı zamanda saçı besler, kırılma ve dökülmelere karşı da korur.
Saç köklerine belli araliklarla masaj yaparak kökleri uyarabilirsin. Saglikli beslenerek saç gelisimine katki sağlayabilirsin. Tüm bunların yanı sıra Elidor 7'si 1 arada saç kremi kullanabilirsin.
Maalesef kuruluk da saçlarımızda çok sık yaşadığımız problemlerin başında geliyor, bunun birçok sebebi olsa da önlemek için de pratik yollar bulunuyor. Peki saçlar neden kurur, kuru saçlar için ne yapılmalı?
Saçlarımızı nemlendirmek için doğru yöntemlere başvurmadan önce saç kuruluğuna sebep olan etkenlere bir bakalım:

Elidor İpeksi Yumuşaklık Serisi içeriğindeki argan yağı, keratin sayesinde saçlara ihtiyaç duyduğu nemi sağlıyor ve kökten uca besliyor. Bu sayede ilk kullanımda bile nemli, yumuşacıki ipeksi saçlara sahip olabiliyorsunuz.
Saçlarınızı soğuk suyla durularsanız daha çabuk kurumasına sebebiyet verirsiniz. Durulamak için mutlaka ılık su tercih edin.

Dilerseniz saçlarınızı kolayca nemlendirmeye yardımcı olacak Elidor Saç Bakım Yağını da kullanabilirsiniz. İçeriğindeki avokado ve üzüm çekirdeği yağı sayesinde saçlarınızı yumuşacık yapacak, kolayca açılmasını sağlayacak, yeterli nemi verecektir.
Saçlarınızı ihmal ettiğiniz zamanlarda pratik olması için kuru şampuanlara da yönelebilirsiniz. Hem uygulaması kolay hem de saçların ihtiyaç duyduğu nemi sağlıyor.

Elidor Süper Saç Bakım Maskesi çeşitleri sayesinde saç kuruluğunun önüne pratik bir şekilde geçebilirsiniz. Duştan önce saçlarınıza uygulayın ve 5-10 dakika beklettikten sonra duşa girin. Yumuşacık ve nemli saçlara ilk kullanımda kavuşacaksınız :)
Kuru saçlar için argan yağı ve badem yağı tercih edebilirsiniz. Haftada bir kez kullanmak faydalı olacaktır. Saç diplerinizden uçlarına doğru uygulayın, 20 dakika beklettikten sonra saçlarınızı iyice yıkayın.
Aynı sorun bende de var normalde yumuşacık olan saçlarım sertleşti. Saç derim kurudu. Yağ falan sürüyorum ama etkisi geçiyor hemen urban care ın saç kremini kullanıyorum uçlarına ve boylarına dipleri yine kuru.
Hindistancevizi yağı kullanabilirsin. Harici durulanmayan saç kremi filan kullan. Duştan sonra hafif nemliyken saçını ör. Bu şekilde nemlendirip nemi koruyabilirsin.
Cevap
2Cevap
Argan yağı serum uygulayabilirsin. Veya çok fazla yıkıyorsan şampuan kullanmamalısın.
Elma sirkesini suda seyreltip ıslak saçında beş dk beklet , aşırı iyi geliyor.
Hindistan cevizi yağı güzel oluyor ben kullanıyorum
Maske dermokilin maskesini alabilirsin hem uygun fiyatli hemde 4 5 kere kullanabilirsin ben memnunum
Argan yağı
su dök beyin zeka çeviklik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?