Saç Bakım Yeni trend olan altın beyaz saç rengi dikkat çekici mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Son zamanların trendi Altın beyaz saç rengi dikkatleri üzerine toplayan bir saç rengi mi, yoksa sıradan mı görünüyor?#EdamedaSaç 🤍✨ ℰ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶 Güncellemeler+1 yıl Güncel 🐻❄️ Yeni trend olan altın beyaz saç rengi dikkat çekici mi? Cevapla Tren Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bence güzel bir renk ama esmere yakışmamış 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl yeşil çam filmlerinde kişiyi yaşlandırma saç rengi bu ya :D :D 1 0 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yüzü bebeksi kişilerde dikkat çekici olabilir 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Evet çok güzel bir renk lakin saçın içinden geçen bir renk 1 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Herkese gidecek renk degil mesela bu kariya gitmemiş 1 0 Yorumla
İnselcilişki Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Hiç dikkat çekici değil ve sana gitmez doğal naturellik varken EDA 0 0 Yorumla
tılsımix Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Valla bazılarında çok cool duruyor ama çoğu kişide yaşlı gibi gösteriyor his değil. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Beyaz platin gibi 2 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. Disi akbaba gibi eda 2 0 Yorumla
yekta_melezz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 38% +1 yıl Dikkat çekici ama nadiren birine yakışıyor 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% +1 yıl Saç Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Hiç sevmiyorum, gençken ihtiyarlık hevesi niye... 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Beyaz gibi aynı çok çekici gelmedi bana 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 455 cevap paylaştı. Tam tersi dikkat çekici değil 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 950 cevap paylaştı. Degil ben sevmedim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gerçekten kötü 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence güzel bir renk ama esmere yakışmamış
yeşil çam filmlerinde kişiyi yaşlandırma saç rengi bu ya :D :D
Yüzü bebeksi kişilerde dikkat çekici olabilir
Evet çok güzel bir renk lakin saçın içinden geçen bir renk
Herkese gidecek renk degil mesela bu kariya gitmemiş
Hiç dikkat çekici değil ve sana gitmez doğal naturellik varken
E
D
A
Valla bazılarında çok cool duruyor ama çoğu kişide yaşlı gibi gösteriyor his değil.
Beyaz platin gibi
Disi akbaba gibi eda
Ben hic begenmiyorum
Dikkat çekici ama nadiren birine yakışıyor
Hiç sevmiyorum, gençken ihtiyarlık hevesi niye...
Beyaz gibi aynı çok çekici gelmedi bana
yaşlı gösteriyor bu renkler
Tam tersi dikkat çekici değil
Degil ben sevmedim
Görseldeki hatuna yakışmamış
Gerçekten kötü
Kimisine yakışıyor.
sevemedim
Hiç begenmedim
Kötü
Güzel değil
Kötü