Saç Bakım Ebrar Karakurt şampuan reklamını çok başarılı buluyorum. Sen ne düşünüyorsun? aresvsares Takip Et Bilge Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ebrar Karakurt "dedim olabilir" sloganı çok başarılı bir iş, sence nasıl? Güncellemeler+1 yıl Ebrar Karakurt'un oynadığı şampuan reklamını sevdiniz mi? "dedim olabilir" 😉 Ebrar Karakurt şampuan reklamını çok başarılı buluyorum. Sen ne düşünüyorsun? Cevapla Şampuan Soruları Şampuan Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çok sempatik 1 3 Yorumla aresvsares +1 yıl kesinlikle, uzun süredir gördüğüm en iyi kurgulardan bence.. hem çok öemli bir mesaj veeiyor hen de akılda kalıcı 👍 bence Ebrar'da çok iyi iş çıkarmış 😊 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Saçımı ebrar gibi pembeye boyatasm var Yorumla aresvsares +1 yıl 👀 dedim olabilir 😁 boyat o zaman bekleme bence 😛 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çok sempatik
kesinlikle, uzun süredir gördüğüm en iyi kurgulardan bence.. hem çok öemli bir mesaj veeiyor hen de akılda kalıcı 👍 bence Ebrar'da çok iyi iş çıkarmış 😊
Saçımı ebrar gibi pembeye boyatasm var
👀 dedim olabilir 😁 boyat o zaman bekleme bence 😛
Evett guzel