. Saçlarımızı yıkayacağımız suyun sıcaklığı ne olmalıdır

. Saçlarımızı yıkayacağımız suyun sıcaklığı ne olmalıdır
Soğuk su kan dolasımını hızlandırır ve saç derisininn gözenekleri acılmayacagı için doğal nem oranını koruyup parlaklık katar eksi olarak sacın hacmini düşürür , ılık su saç için en ideali cünkü fazla yagı atar ve gözenekleri açar dikkat etmeniz gereken ılık veya sıcak ya da soğuk su da kullanacagınız bakım ve şampuanlar farklı olmalıdır sizin kadar olmasada ben de bilirim azcık
Ilık su en iyisi. Hatta saçların daha parlak ve canlı olması açısından saçımıza son tuttuğumuz suyun ılıktan biraz soğuk olması gerekiyor.
Evet ılık su 💧
senin ve suskunçiçeğin görüşü önemli eda ikiniz bu konularda fenomensiniz
Su gibi eda berrak net Keskin gıcıkkk 😊
@edameda06 ♥
Soğuk su kan dolasımını hızlandırır ve saç derisininn gözenekleri acılmayacagı için doğal nem oranını koruyup parlaklık katar eksi olarak sacın hacmini düşürür , ılık su saç için en ideali cünkü fazla yagı atar ve gözenekleri açar dikkat etmeniz gereken ılık veya sıcak ya da soğuk su da kullanacagınız bakım ve şampuanlar farklı olmalıdır sizin kadar olmasada ben de bilirim azcık 🙃 arladasmıyız eda
. Ben teşekkür ederim 🤗 arkadasmıyız
Bence 20 derece yeterli ya
Termometreniz varsa ölçün
♥
Cevap
14Cevap
Aşırı sıcak ya da soğuk olmamalı
ben soğuk suyla duş alıyorum saçlara ve cilde iyi geiliyor aynı zamanda da stres ve kaygıya iyi geliyor
Ilık Su En iyisi Doğrusu
41 derecede duş alıyorum aksi olamazz
Yok artık pisersin kız
Ilık suyu ayarlamak için 1 saat matematik formulü çözüyoruz. Kim derece ayarlayabiliyor ki
saci nasil alistirirsan oyle ben ilik seviyorum
Sıcak sudan şaşmam
35 derece yeterli oluyor.
kışın sıcak yazın soğuk su ile
Ilık olmalı soğuğa biraz daha yakın
Ilık
Biraz sıcak.
Ilık
Ne sıcak ne soğuk
Ilık diyosun yani
Ilıkkk
ılık