Saç Bakım Hiç Joker saçını denemek ister miydiniz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Joker in meşhur yeşil saçını denemek isteyen var mı? Güncellemeler+1 yıl Joker Hiç Joker saçını denemek ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeşil , mavi, kırmızı, sarı uçları pembe, mor kullandım bence gayet yakışıyor 1 5 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Renkli birisn Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl o zamanlar ben gençken yani 😂 bu kadar moda değildi aykırı olanı kullanmayi seviyordum diyelim 💐 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bence marjinal birisn Bencelerime de bekliyorm sizi sevgiler Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim zevkle💐 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Tesekkürler Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Benim tarzım değil ama paralel evrende mutlaka denerdim 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İstemedim çok uğraştırıcı 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen Yorumla
Black1diamond Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yakışmayacağına eminim 🤠 Herkese yakışmayacak bir model bence. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır istemedim 1 0 Yorumla
LuckyFeetLover Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl İsterdim ama saçları baya uzatmak lazım kısa mahalle canısı gibi olur 0 3 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Cadı mı Yorumla LuckyFeetLover +1 yıl Yok canısı, canısı yazmıştım nerden çıktıysa artık Yorumla LuckyFeetLover +1 yıl Haa sansür yiyomuşuz Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Boyatmak istemem hiç. Uzunluk zaten aynı 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. hayır canım 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Saç Bakım konusunda 943 cevap paylaştı. İstemezdim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yeşil , mavi, kırmızı, sarı uçları pembe, mor kullandım bence gayet yakışıyor
Renkli birisn
o zamanlar ben gençken yani 😂 bu kadar moda değildi aykırı olanı kullanmayi seviyordum diyelim 💐
Bence marjinal birisn
Bencelerime de bekliyorm sizi sevgiler
Teşekkür ederim zevkle💐
Tesekkürler
Benim tarzım değil ama paralel evrende mutlaka denerdim
Haha
İstemedim çok uğraştırıcı
Aynen
Yakışmayacağına eminim 🤠 Herkese yakışmayacak bir model bence.
Hayır istemedim
İsterdim ama saçları baya uzatmak lazım kısa mahalle canısı gibi olur
Cadı mı
Yok canısı, canısı yazmıştım nerden çıktıysa artık
Haa sansür yiyomuşuz
Evet ben yaptım
istemem kalsın
hiç aklıma bile gelmedi :D
Boyatmak istemem hiç. Uzunluk zaten aynı
Öyle bir istek bile uyanmadı açıkçası.
hayır canım
Renkli saci bi sevemedim ya 😂