En son 16 saat önce duş almıştım kıvırcık sacliyim. Duşa girmeden önce elime bakım yağını döküp saçımın her yerini karıştırıp çekiştirdim elime baktığımda 7 saç teli vardı. Duştayken ise 2-3 saç teli geldi elime. Uyandığımda yastıkta gemelde bir saç teli oluyor bazen iki bazen de 0. Bu dökülme normal midir? Saçlar ıslakken ortadan ikiye ayırınca saç derisinin gözükmesi normal midir? Saç uzunluğum burnumun ucunun 2 santim üstüne gelicek şekilde ama kıvırcık olduğu için anlimi anca kapatıyor. İki sorumu da ayrı ayrı cevaplarsaniz sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
🧿Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
7 tel döküldü diye şeyapıyo ya….. benim 15-20 dökülüyor. Seninki birden olduysa sular falan ilaçlanmıştır
15-20 dökülüyodur benimki de ama ben fark etmiyorumdur büyük bi ihtimalle sıkıntı etme ya
Benim saçım baya gür ama. Kuaföre gittiğimde her kuaför saçıma bi nazar değirir. Satmayı düşünür müsün diyen bile oldu. O yüzden 15-20 tel dökülmesi benim için normal
Senin saçın çok yağlanıyor mu? Benimki önceden yağlanıyordu ve canlı duruyordu şimdi tamtersi 3 gün yikamasam yaglanmaz canlı durmuyor pek
Ben 2 günde bir yıkarım yağlanmaz ama bi kere köydeki suyla yıkanmadım 4 gün öyle kaldım ve yine yağlanmamıştı. Sanırım yağlanmıyor
Maşallah o zaman senin saçlar on numara nazar değmesin : ) 🧿
Thank youuu 🌸
Gunde 150-200 arasi dökülme normal diyorlar. Fazla kurcalama bence kafaya taktikca daha cok dökülme olur.
Sende de öyle mi kanka
Bir aralar cok dökülüyordu elimle saclrimi geri atiyordum mesela 15 20 tane sac geliyordu. Tekrar yapiyordum tekrar geliyordu falan. Suandada dökülme var ama dediğim gibi gunde 150 200 tel dokulmesi normal diyorlar. DP marka şampuan onerdiler onu kullanmaya basladim toparladi biraz. Dedigim gibi fazla kurcalama stres yapinca daha cok dökülüyor
Yaş kaç senin
33 yaşındayım. Senin?
19um ben kral bilseydim kanka değil abi derdim 😁
😄 dediğim gibi takma kafaya stresten uzak dur. Dökülecegi varsa dökülüyor zaten. Sprey wax kullandığında kafayi yıkamadan uyuma kirli saç sacin yipranmasina ve dökülmesine neden oluyor.
şöyle bi sıfıra vurma vakti gelmiş :D
Cidden mi aw o kadar aşırı değil gibi sanki ama sende nasıl durum
bende yok ya 2 tel berki anca :D sıfıra vur saç kendine gelsin yeniden uzatırsın
Kanka benim anlim çok geniş genetik babamın da öyle ama babam yakışıklı adam ona yakışıyor 0 yapsam havaalanı gibi olur diye korkuyorum
knk kışın vurdur şapkayla gez ben öyle yaptım.
Yaş kaç senin kanka bide şu ikinci sorduğum soru normal mi ıslakken saçı ikiye ayırınca saç derisinin gözükmesi normal midir
normal bendede aynı oluyo 18im ben
Kanka senin babada kellik var mi
baya var onunla alakası yok pek ben saçımı bi aralar sürekli sıfıra vuruyodum o yüzden daha sağlıklı.
Kanka normalde saçlar benim anlimi kapatiyo sana saçımı geriye attığım bir foto atsam mertçe dürüstçe 0a vurunca yakışır/yakişmaz der misin ciddi soru :D
asdadasda derim sorun yok :D
İnsta versene kanka OFJSOFJODJOFJDODJDN
özele yazsana ordan atayım
Takip isteği attım da mesaj atmaya xper yetmiyor
Herkeste olan şeyler
Imkw rne dnrd d rnke dndnw hehr hrh 😎🤓😝😎😢😤
Šg āmk malı
Hjmjpmp op hb fb ıs?