Saç Bakım Erkekler de saçlarını beline kadar uzatmak ister miydi? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Saç uzatmayı denemek isteyen erkekler var mı? Güncellemeler+1 yıl Saclar Erkekler de saçlarını beline kadar uzatmak ister miydi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
TevfkAydn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Uzatıyorum ama öyle belime kadar uzatmam. Omuz hizasında veya biraz aşağıda olması benim için yeterli. 1 0 Yorumla
bahriye_atasoy34 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kadının tipi farklı erkeğin tipi farklı erkek saçlarını uzattığı zaman kadın olur yani bizim o zaman kadın olmamız lazım onların kadın olması lazım 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Uzun saç severim. Hem beni berbere gitme derdinden kurtarır.Saçlarımı kesecegime uzatırım 0 0 Yorumla
bbb416 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Benim uzundu belime kadar sonra küt kestirdim ve öyle devam ediyorum 1 0 Yorumla
Last_Queen Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Çok nadir öyle erkekler, şahsen ben bir tek yayıncı Kemalde gördüm bele kadar saç. 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Belime kadar uzatmak istemem. Mevcut uzunluk da gayet iyi. 0 0 Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% +1 yıl Bilmem şu an uzatıyorum ama öyle belime kadar mı bilemem :D 0 0 Yorumla
_DGKN_ Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Belden kasıt belin neresine kadar? Saçlarımı uzatıyorum omuzu biraz geçse yeterli olacak. Maalesefe 1 yılda bu seviyeye erişemedim. Bazılarının eriştiğini görünce canım sıkılıyor. 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl En az 50 cm Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sevgilimin omuzlarını geçti saçları. Beline kadar uzatmak istiyor ama kırıkları var maalesef uçlarında aldırmak zorunda :( 0 0 Yorumla
xramox Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Tabiki de hayır.. onun bakımı var toplaması var temizliği var... oohhhooo 0 0 Yorumla
DontJohn Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl Sen niye hep kıllı sorular soruyorsun 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Merak😁😁 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kesinlikle hayır her zaman subay traşı olurum 0 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Şu an sırtıma geliyor daha da uzatacağım 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 561 cevap paylaştı. O kadar uzatamazdım. Sıkılırdım bn 0 0 Yorumla
FurkanYeter Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Müslüman bir erkek omuzlarına kadar uzatabilir 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. olabilir 0 0 Yorumla
ruslanify Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Hayır, omuz yeterli. 0 1 Yorumla ruslanify +1 yıl Ben zaten deniyorum yavaş yavaş uzuyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Uzatıyorum ama öyle belime kadar uzatmam. Omuz hizasında veya biraz aşağıda olması benim için yeterli.
Kadının tipi farklı erkeğin tipi farklı erkek saçlarını uzattığı zaman kadın olur yani bizim o zaman kadın olmamız lazım onların kadın olması lazım
Uzun saç severim.
Hem beni berbere gitme derdinden kurtarır.
Saçlarımı kesecegime uzatırım
Benim uzundu belime kadar sonra küt kestirdim ve öyle devam ediyorum
Çok nadir öyle erkekler, şahsen ben bir tek yayıncı Kemalde gördüm bele kadar saç.
Belime kadar uzatmak istemem. Mevcut uzunluk da gayet iyi.
Bilmem şu an uzatıyorum ama öyle belime kadar mı bilemem :D
Belden kasıt belin neresine kadar? Saçlarımı uzatıyorum omuzu biraz geçse yeterli olacak. Maalesefe 1 yılda bu seviyeye erişemedim. Bazılarının eriştiğini görünce canım sıkılıyor.
En az 50 cm
Sevgilimin omuzlarını geçti saçları. Beline kadar uzatmak istiyor ama kırıkları var maalesef uçlarında aldırmak zorunda :(
Tabiki de hayır.. onun bakımı var toplaması var temizliği var... oohhhooo
Sen niye hep kıllı sorular soruyorsun
Merak😁😁
Kesinlikle hayır her zaman subay traşı olurum
omuzlara kadar yeterli bence
Şu an sırtıma geliyor daha da uzatacağım
o kadar da değil :D
Ben deniyorum uzatiyorum
O kadar uzatamazdım. Sıkılırdım bn
okadar uzun saça bakamazlarki
Ben istemiyorum
Erkekler bence uzatmamalı bir fark olmalı.
Yok sanmam
Müslüman bir erkek omuzlarına kadar uzatabilir
Erkek uzatmasin kankaa
İsterdi
olabilir
İstmeme
Iğrenç benve
isterdim
İstemezdim
İstemem
Hayır, omuz yeterli.
Ben zaten deniyorum yavaş yavaş uzuyor