Saç Bakım Geçen seneki saç modelinizle bu seneki saç modeliniz aynı mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Saç modeliniz her sene mutlaka değişir mi? Evet aynı Hayır farklı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Geçen seneki saç modelinizle bu seneki saç modeliniz aynı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet aynıı seviyorum bu modeli 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Her zamanki gibi aynı; ama kestirme sürelerinde değişiklik oldu. Saçlarımı pandemiden dolayı 3,5-4 ayda bir kestirirken, bu sene 2,5-3 aya düştü. 0 0 Yorumla
bağlaçolandee Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Geçen sene üstler 2 yanlar 1 numaraydı Şimdi omuzlarıma geliyor 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Değil geçen sene kulak altındaydı bu sene omuzumdan bayağı aşağıda 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Her zaman düz saç tercihim olmuştur ve hala da kullanirm kullanmaya da devam edecgm 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 22 +1 yıl Hayır, bir kaç ayda bir çok model değiştim. 0 0 Yorumla
Nmdşsşsşsjdnd Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Aynı değil geçen sene iğrenç bir boya vardı. Bu sene doğal saçım kumral 🤩 0 0 Yorumla
biryıkıkinsan Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 6 senedir filan aynı hep sola atıyorum 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. saç modelimi değiştirmem canım 0 0 Yorumla
Anahulya Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Saç modelim ilk kez değişti ama şimdilik memnunum. 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Evet, aynı 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. 10 senedır aynı 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Saç Bakım konusunda 989 cevap paylaştı. Hayır değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet aynıı seviyorum bu modeli
Her zamanki gibi aynı; ama kestirme sürelerinde değişiklik oldu. Saçlarımı pandemiden dolayı 3,5-4 ayda bir kestirirken, bu sene 2,5-3 aya düştü.
Geçen sene üstler 2 yanlar 1 numaraydı Şimdi omuzlarıma geliyor
Değil geçen sene kulak altındaydı bu sene omuzumdan bayağı aşağıda
Her zaman düz saç tercihim olmuştur ve hala da kullanirm kullanmaya da devam edecgm
Hayır, bir kaç ayda bir çok model değiştim.
Aynı değil geçen sene iğrenç bir boya vardı. Bu sene doğal saçım kumral 🤩
Hiç dikkat etmedim bilmiyorum
aynı :)
artık hep böyle :D
6 senedir filan aynı hep sola atıyorum
Geçen sene küttü bu sene uzun
Saç modelim aynı ama arada değişir
saç modelimi değiştirmem canım
Evet, tek değişen sakalım
Kendimi bildim bileli aynı...
Evet aynı model
Aynı ever
Saç modelim ilk kez değişti ama şimdilik memnunum.
Aynı
Rengi farklı sadece
Hayır aynı değil
Aynı evet
Hep aynıdır
Evet, aynı
10 senedır aynı
Evet
daha uzun
Aynı
Yıllardır aynı
Hayır değil