Saç Bakım Uzun saçı taramaktan bıktınız mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Uzun saçı taramak işkence midir? Güncellemeler+1 yıl Taramak Uzun saçı taramaktan bıktınız mı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben kestim kısacık şimdi😄ama taramak sıkıntı olduğu için değil sıcaktan hep 1 4 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Mutlu musn Yorumla dikenliyıl +1 yıl Evet çünkü çok sıcak Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen Yorumla dikenliyıl +1 yıl 🦋💙 Yorumla
126Pınar Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bazen ama bu dertten bu yaz kurtuldum hahah saçlarımı kestim 1 0 Yorumla
DenizdekiHazine Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Bazen bıksam da ayrı bir güzelliği var ya🙈❤ 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl biraz yorucu bir iş tabi uzun saçı taramak :) ama yine de zevkli :) 0 0 Yorumla
huangtzin Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl İyi bayramlar çiçek. Uzun saçım yok ama senin için geldim. Kestircek gibisin. Küt mü olcak? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır değil.Yapı olarak dolaşmaya müsaitse saç çok güzel kremler, maskeler var hem saçı besler hem de doşaşmadan kolay açılmasını sağlar. 0 0 Yorumla
ruhuölenbiri Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Valla ben bıktım kestim omzumun biraz aşağısına kadar çok rahatladım normalde sırtımı geçiyodu 0 8 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Benmde uzadı kessem mi yaa Yorumla ruhuölenbiri +1 yıl Kesince rahatlıyon ben normalde 1 buçuk saat banyoda kalıyodum bazen 2 saat oluyodu ama şu an 40 50 dk Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ben kessem direk küt keserm ya Yorumla ruhuölenbiri +1 yıl Küt baya rahat bi ara kesmiştim sadece pek bağlanmıyo ama bağlamaya ihtiyaç yok bence Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ya işte kıyamıyorm uzun saçı özlerm diye düşunuyorm Yorumla ruhuölenbiri +1 yıl Ben kestim baya özlüyorum uzun saçımı ama böyle rahatladığım için takmamaya çalışıyorum ve değişiklik oldu banada Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet ya değişim hep aynı kalmaktan iyidir Yorumla ruhuölenbiri +1 yıl Aynen Yorumla
Baharsızxxx Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hayır, benm saçlarım çok uzun. Taramakta hiç zorlanmam 0 0 Yorumla
kumralbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Onunla uğraşmamak için kestiriyorum işte 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Taramıyorum. Şekli bozuluyor çünkü. 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Saç Bakım konusunda 943 cevap paylaştı. Öyle bir soeunum yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben kestim kısacık şimdi😄ama taramak sıkıntı olduğu için değil sıcaktan hep
Mutlu musn
Evet çünkü çok sıcak
Aynen
🦋💙
Bazen ama bu dertten bu yaz kurtuldum hahah saçlarımı kestim
Bazen bıksam da ayrı bir güzelliği var ya🙈❤
biraz yorucu bir iş tabi uzun saçı taramak :) ama yine de zevkli :)
İyi bayramlar çiçek. Uzun saçım yok ama senin için geldim. Kestircek gibisin. Küt mü olcak?
Hayır değil.
Yapı olarak dolaşmaya müsaitse saç çok güzel kremler, maskeler var hem saçı besler hem de doşaşmadan kolay açılmasını sağlar.
Valla ben bıktım kestim omzumun biraz aşağısına kadar çok rahatladım normalde sırtımı geçiyodu
Benmde uzadı kessem mi yaa
Kesince rahatlıyon ben normalde 1 buçuk saat banyoda kalıyodum bazen 2 saat oluyodu ama şu an 40 50 dk
Ben kessem direk küt keserm ya
Küt baya rahat bi ara kesmiştim sadece pek bağlanmıyo ama bağlamaya ihtiyaç yok bence
Ya işte kıyamıyorm uzun saçı özlerm diye düşunuyorm
Ben kestim baya özlüyorum uzun saçımı ama böyle rahatladığım için takmamaya çalışıyorum ve değişiklik oldu banada
Evet ya değişim hep aynı kalmaktan iyidir
Aynen
Hayır, benm saçlarım çok uzun. Taramakta hiç zorlanmam
Bıkan arkadaşlarım var
Onunla uğraşmamak için kestiriyorum işte
Iyi ki uzun değil
Kizlara iskence oldugunu düşünüyorum
Taramıyorum. Şekli bozuluyor çünkü.
Evet ama kesmwye de kiyamiyorum
Uzun kıvırcık saçlı kızlar 💞
hayır seviyorum neden bıkayım ki
Dışı sizi, içi beni misali : (