Saç Bakım Saç modeliniz yüz hatlarınıza uygun mu? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Saçınız yüzünüze uyuyor mu? Güncellemeler+1 yıl Saclar Saç modeliniz yüz hatlarınıza uygun mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Uygun ama saçımı kestiricem bop saç kısa olacak enseden bayağı üç numara yaptıracağım üstten kabarık olacak. 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bazen uyuyor bazen uymuyor. Çok ilginç bir saç yapım var 🙄😅 0 0 Yorumla
Keslerr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bilmiyorum ki Bi'Bilen bulursam soracağım her modeli denedim bana yakışanı bilmiyorum maalesef 0 0 Yorumla
emircank5 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Yüz hatların kare ile yuvarlak arası bişey kilo aldığımdan kaynaklı ve ortadan ayırma modelini kullanıyorum çok kullanışlı diye kullanıyorum uyuyor mu bilmiyorum 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Uygun olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl uygun ki demek ki bu şekil yaratılmışım 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. evet uyuyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Uygun ama saçımı kestiricem bop saç kısa olacak enseden bayağı üç numara yaptıracağım üstten kabarık olacak.
Bazen uyuyor bazen uymuyor. Çok ilginç bir saç yapım var 🙄😅
Bilmiyorum ki Bi'Bilen bulursam soracağım her modeli denedim bana yakışanı bilmiyorum maalesef
Yüz hatların kare ile yuvarlak arası bişey kilo aldığımdan kaynaklı ve ortadan ayırma modelini kullanıyorum çok kullanışlı diye kullanıyorum uyuyor mu bilmiyorum
Uygun olduğunu düşünüyorum
uygun ki demek ki bu şekil yaratılmışım
Hem de ne biçim.. :D
Yüz hatlarım saç modelime uygun...
Hayır kısa yakışıyor ama saçlarım uzun
Uygun tabii
Uygun
uygun
Aslında değil.
bence evet
evet
Uygun gibi