Saç Bakım Saçlarınızı toka yerine iple toplar mısınız? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Toka yerine ip kullananlar? Güncellemeler+1 yıl Saclar Saçlarınızı toka yerine iple toplar mısınız? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yok toka bulamazsam kalemle tuttururum. Aynen şu şekil 👇 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl #selamgençlik 🍀🍀Yeterince ihtişamlı görünmüyor ama bi' denemeye varım..😅😅#tubasueda 🍀🍀 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Bağlamam. Hep dağınık bırakıyorum. Daha iyi oluyor 0 0 Yorumla
merdümgiriz Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Evde ne varsa onu toplarım, en son maskeyle topluyordum tokam olmadığı için. 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Böyle ip değil tabiki lastikle toplarım 0 0 Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Evet✨️ 0 1 Yorumla Yüce_Türk +1 yıl Sen saçı toplandığından eminmisin 😂 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. denemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yok toka bulamazsam kalemle tuttururum. Aynen şu şekil 👇
#selamgençlik 🍀🍀
Yeterince ihtişamlı görünmüyor ama bi' denemeye varım..😅😅
#tubasueda 🍀🍀
Bağlamam. Hep dağınık bırakıyorum. Daha iyi oluyor
Evde ne varsa onu toplarım, en son maskeyle topluyordum tokam olmadığı için.
Sifir numara saclarimin ahenkle dans etmesini seviyorim
Böyle ip değil tabiki lastikle toplarım
dolamam herhalde ya :D
Hayır niye öyle yapalım ki
yoo toka kâfi
bu ne abi sdaad
Hayırr
Toka bulamazsam evet
Evet✨️
Sen saçı toplandığından eminmisin 😂
hayır kullanmam
denemedim