Saç Bakım Küt saç yuvarlak yüze yakışır mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Küt saçlı olanlar? Güncellemeler+1 yıl Kütler Küt saç yuvarlak yüze yakışır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl evet bence yakışır tam yüz hatlarına uygun bir saç kesimiayrıca yuvarlak gözlükte yuvarlak yüze yakışır 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl #selamgençlik 🍀🍀Daha iyi bile gider. Tarz olarak deneyebilirim fakat bana pek hitap etmiyor..🙄🙄#tubasueda 🍀🍀 0 0 Yorumla
Myİdea1 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Gördüğün gibi en çok onlara yakışıyor.Küt saç daha çok yuvarlak gösterir. 1 0 Yorumla
Moongirl82737374 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Bence yakışmaz yaptırmıştım ben oldu ama yuvarlak değil tam 0 0 Yorumla
0__________________0 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl ben yuvarlak yüzlüyüm eskiden kestirmiştim çok yakışmıştı 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Yakışıyor bence de 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl bazı kızlara yakışıyor selena'da ki gibi 0 0 Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Küt saç yuvarlak yüze daha çok yakışır. 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. belgin doruk misali 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
evet bence yakışır tam yüz hatlarına uygun bir saç kesimi
ayrıca yuvarlak gözlükte yuvarlak yüze yakışır
#selamgençlik 🍀🍀
Daha iyi bile gider. Tarz olarak deneyebilirim fakat bana pek hitap etmiyor..🙄🙄
#tubasueda 🍀🍀
Gördüğün gibi en çok onlara yakışıyor.
Küt saç daha çok yuvarlak gösterir.
Bence yakışmaz yaptırmıştım ben oldu ama yuvarlak değil tam
ben yuvarlak yüzlüyüm eskiden kestirmiştim çok yakışmıştı