Kıvırcık saç güzel ve bir o kadar da bakımı zor bir saç tipidir. Peki; kıvırcık saçlarla yaza damga vurmak isteyen biri ne yapmalı, hangi saç bakım ürünlerini kullanmalı?

Kıvırcık saç güzel ve bir o kadar da bakımı zor bir saç tipidir. Peki; kıvırcık saçlarla yaza damga vurmak isteyen biri ne yapmalı, hangi saç bakım ürünlerini kullanmalı?
Saçlarım kıvırcık baya bi uzadı kıvırcık olduğu için bakımı zor hele ki şu yaz sıcaklarında tam bir kabus ayriyetten yağlı bir saç derisine sahip olduğum için ve kıvırcıklarımın ucu kırıldığı için Nisan ayında komple saç traş makinesi ile sıfır numara kesip jiletle bir kaç kez kazıdım şimdi ise baya uzadı ve daha gür çıktı bakım olarak Vichy şampuanı var ondan kullanıyorum
Memnun musun
Şampuandan memnunum kafa derimi rahatlattı
Bazen kaşınıyordu saçım daha doğrusu kafa derim sırf ondan dolayı jiletle kazıdım şu an bir şey yok gayet güzel ama banyo yapmaz isem uzun süre yine kaşınıyor
Saçı jiletle kazıdığım için detox gibi bir şey olmuş kafama dedi doktor
Hatta bazen yine jiletle kazımayı düşünüyorum
Cevap
5Cevap
Saç kremleri ve şampuanı değiştirmeli
Ocak ayında Perma yaptırdım kurtuldum diplerden kendi saçım geliyo kötüde durmuyo perçem diye bi köpük var ondan aldım banyo sonrası sürüyorum arada jölede sürüyorum çok güzel oluyo birde vigoyla kurutmalısın
Ben daha önce 2 kez yaptırdım 6-7 yıl oldu o zamanda aynı şey denmişti ama benim saçım permayla besleniyor öyle hissediyorum. 2 yıl önce doğum yaptım saçlarım aşırı döküldü yıprandı hamilelik emzirme derken saçımda ne dalga vardı nede düzlük saçma bi hal almıştı şu an herkes kendi saçım sanıyo iyi bi kuaförde çözebilirsin işi
Harika
Salih uçan gibi , ama kıvırcık saç güzel
O kim
Futbolcu
Saçım olmadığı için yorumsuz kalacağım.
Kıvırcık saçlarla yaza damga vurmalı.
Saçını Kıvırcık Yapmalı :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?